2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه 19 ماهه، یعنی بچم خدایی نکرده اتیسمه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 32 پست

سلام وقت بخیر خانمی من تو پیامات  خوندم که تو شش ماهگی کیست کوروئید داشته بچتون ترو خدا جواب بدین من پسرم دو ماهش متوجه شدم داره هیچ علامتی نداره همه چیزش خوبه ،دکتر گفت سونوش بعد دو ماه تکرار بشه ،۲میل بود مال بچه شما چی شد ؟رفع شد دکتر گفت جذب میشه خیلی میترسم خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم 15ماهشه ماما -بابا- دَدَ -رف -به- آبه- اسم باباشو ما واضح- اسم خواهرشو -گُل  میگه بنظرتون خوبه یا نه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اسی برو دکتر و کار درمان احتمالا بچه تون مشکل نداره فکش ضعیفه برو پیش یه کاردرمان یه سری حرکات واو گونه و ورزش با عضلات صورتش هر جلسه انجام میده و مشکلش از فک باشه برطرف میشه هر چه زودتر ببری زودتر جواب میگیری تو بهزیستی بودم میگم بچه های اتیسم عصبی هستند و بعضی هاشون فقط جیق میزنن البته یه سری بچه ها هم هستند که از چیزی نرسیدن و برا همونه نمیتونن خوب حرف بزنن و تخم کفتر و بلدرچین براش نیمرو کنی یا آب پز خیلی خوبه باعث میشه کلمات بیشتری بتونه بگه ولی خب مادری میخوای خیالت راحت بشه حتما متخصص کودکان ببر ببین چی میگه کار درمانم یادت نره نوه عمه من تا 5 سالگی فقط مامان بابا و بعضی ولمات نامفهوم میگفت ولی خوب شد و الان شاگرد اوله کلاس یازده