2777
2789

من همه چیز رو به شوهرم میگفتم کلا زیر زبون اصلا نداشتم 

شوهرم خیلی بی غیرت بازی در می‌آورد ی دور ی پسر بهم پیام داد گفت بیا با هم سرکارش بزاریم (ک فکر میکنم از طرف خودش هم بود میخواست منو امتحان کنه) ... 

منم داشتیم ی فیلم می‌دیدیم ی پسر خوشگل بود توش یهو مثل احمق ها ب شوهرم گفتم چ قدر خوشگله دوست دارم برم توی بقلش واقعا منظورم این نبود فقط میخواستم غیرتی اش کنم 😭

حالا رفته این حرفم رو به همه گفته به بابام به همه میگه من بدون مدرک هم حرف نمیزنم... فکر کنم صدام رو هم ضبط کرده 

میخواد بگه من دختر بدی آن به قران بارها خودش گفته بود هیج توجه ای ب مردها نداری و تو خط هیچی نیستی خودش بارها میگفت ی دختر دیدم شوزتس پیدا بود خیلی تحریک شدم 

چی کار کنم بچه ها الانم بلاکم کرده منم خونه بابام گفته 200 میلیون میدم بهت و طلاق من چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تحریک شدنش

تف تو گور پدر دختری ک همچین عنیه و تف تو ذات همچین مردی ک چشمش هرز میره

امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما می‌گویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانه‌ی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمی‌گویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ می‌رفته و سرش را جلوی شمشیر می‌گرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطه‌ی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر می‌شدند.
هیچ حرکتی نکرد اون لحظه هفته ها بعد خودش رو نشون داد

ببین چقدر حرفایی میزنی پیشش که یکسره دست به گوشیه که صداتو ظبط کنه،یکم خوددار باش ببین کارو به کجا کشوندین شوهرتونم نرمال نیست

گنجشک های درنده