2777
2789
عنوان

کمک به یک خانم حقوقدان

202 بازدید | 28 پست

دوستان سلام خسته نباشید

یکی از همکاران ما مدتیه دچار یک مشکل شده، شکمش به اندازه یک خانم ۷ ماه باردار بزرگ شده، خودش میگه درست پریود نمیشه و تنبلی تخمدان دارند.

چندبار گفتم برو دکتر چکاپ شو گفت رفته دکتر چیزی نگفته.

سونوگرافی گفته رحم بزرگ شده، آندومتر ۴، تنبلی تخمدان.

امروز برای من گریه میکنه که نگاه کن چقدر دارم چاق میشم و شکمم بزرگ شده.

شما ایده و راهکاری برای ایشون دارید.

من براشون میخونم نطراتتون را.

متشکرم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا این سوال کچاش حقوقیه

این خانم یکی از حقوقدانهای برجسته هستند دچار این مشکل شده عزیز دلم.

اگه عنوان من اشتباه بود ببخشید.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
الا این سوال کچاش حقوقیه

عزیزم این خانم یکی از حقوقدانهای سرشناس هستند اگر عنوان من اشتباه است ببخشید.

عزیزم ان شالله خوب بشن وبلاازشون دورباشه ولی لازم نبودعنوان کنین چکاره هستن یعنی اگرمیگفتین یک خانم خانه دارن مامیگفتیم ان شالله خوب نشه وبمیره حالاکه حقوقدان بزرگه زودترخوب شه؟خیرشاهوگدایکی هستن تواین موارد

عزیزم ان شالله خوب بشن وبلاازشون دورباشه ولی لازم نبودعنوان کنین چکاره هستن یعنی اگرمیگفتین یک خانم ...

عزیز دلم اینو خودش گفت بگو 

بعدش چرا الکی قضاوت میکنید 

کنار من نشسته میگه من همیشه کمک کردم حالا اینو بگو بیان بهم مشاوره بدن ببینم بقیه چیکار کردند.

من واقعا ناراحت شدم بابت قضاوت زود هنگام شما.

شاید شکمش آب آورده!!

یعنی چی عزیزم

بچه هم نداره دیر ازدواج کرده, دکتر فقط قرص انسولین بهش داده.

خیلی ناراحت خودشه.

ممنونم که قضاوت نکردین.

عزیز دلم اینو خودش گفت بگو  بعدش چرا الکی قضاوت میکنید  کنار من نشسته میگه من همیشه کمک ...

اتفاقااصلاقضاوت نکردم فقط گفتم بابیان این عنوان ادم این حسومیگیره که چون حقوقدان بزرگیه لطفازودتروازته دل بهش کمک کنین 

اتفاقااصلاقضاوت نکردم فقط گفتم بابیان این عنوان ادم این حسومیگیره که چون حقوقدان بزرگیه لطفازودترواز ...

این حرف شما قضاوت هست.

اگه قضاوت نکردین لزومی به بیان نبود، چون شما شخص مخاطب را که نمی شناسید، این خانم کلا امروز حالش بود بود منم پیشنهاد دادم بیا اینجا شاید کسی بهت کمک کرد و پیشنهادی داشت.

گاهی وقتها بدونید کسی که ناشناس تحت هر عنوانی اینجا یا هر جای مجازی مطلبی را بیان میکنه شاید به پهنای صورت داشته باشه اشک بریزه و اون موضوع براش سنگین بود.

هن

همه آدمها در دیدگاه دوست من یکسان هستند.

گفتیم عنوان جذابتر باشه شاید کسی سرکنجکاوی اومد و نظر داد.

خودتان را توجیه نکنید، دل بشکنید و بگید نه من منظوری نداشتم.

یعنی چی عزیزم  بچه هم نداره دیر ازدواج کرده, دکتر فقط قرص انسولین بهش داده. خیلی ناراحت خودشه ...

خواهش میکنم عزیزم....علائم آب اوردن شکم ..درد شکم .نفخ.یبوست .کم اشتهایی .احساس تنگی نفس و خیلی چیزای دیگس...ک از پیش مشکل کردی هم بوجود میاد ..بهش آسیت هم میگن...ک البته نظر منه ..ببینید این علائمو داره یان .اگ اره بره پیش متخصص گوارش