2777
2789
عنوان

کمک به یک خانم حقوقدان

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست
عزیز شاید چیزای نفاخ و سرد میخوره معدش باد میکنه  یبوست نداره؟

هر دکتری که شما فکر کنید رفته رژیم غذایی دارند

نمیدونم چیکار کنیم براش 

طب سنتی هم رفته گفته عسل و سیاه دانه بخوره اونم امتحان کرده.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
خواهش میکنم عزیزم....علائم آب اوردن شکم ..درد شکم .نفخ.یبوست .کم اشتهایی .احساس تنگی نفس و خیلی چیزا ...

چشم میگم بهش ولی متخصص گوارش هم رفته.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوی کبد و ... داده؟

بله تیرویید کبد کلیه شکم و لگن همه چیز داده 

ام آر ای شکم و لگن هم رفته 

هر دکتری که شما فکر کنید رفته رژیم غذایی دارند نمیدونم چیکار کنیم براش  طب سنتی هم رفته گفته ...

مدام شکمش بزرگ یا تایم خاصی ؟چاقی چربی دار پیدا کرده یا ورم ؟

بهش بگو نزار یبوست بگیری ،گرمیجات بیشتر کنه 

بهش بگو دمنوش گرم بخوره 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
ببخشید خوب تایپ نشد ک  از پیش مشکل کبدی هستش

ممنونم که نظر دادین میگم مجدد دکتر برند.🙏

مدام شکمش بزرگ یا تایم خاصی ؟چاقی چربی دار پیدا کرده یا ورم ؟ بهش بگو نزار یبوست بگیری ،گرمیجات بیش ...

الان پیام شما را خوند 

اکثر مواقع شکمش بزرگه و حالت توپی داره باد داره.

شرمنده من عذرخواهی میکنم میگه مدتیه مدام باد شکم دارم.

دمنوش و گرمیجات شما چه پیشنهادی براش دارید؟

عزیز بهش بگو یه متخصص زنان خوب بره بهم ریختن تنظیمات پریود و تخمک کیست دار خودش باعث چاقی شکمی میشه& ...

چشم حتما بهشون میگم متشکرم.

الان پیام شما را خوند  اکثر مواقع شکمش بزرگه و حالت توپی داره باد داره. شرمنده من عذرخواهی می ...

بهش بگو قربون شکم توپیت 

بگو آش آبگوشت کمتر بخور گوجه سبز زردآلو کلن میوه‌ای نفاخ کمتر بخوره 

وباد بُر بخوره ،دمنوش دوزیره با نبات 

چای دم میکنه توش دارچین ،یبار زنجبیل یبار هل بندازه 

کاچی درست کنه با ادویه گرم بخوره 

دمنوش زنجبیل با هل

دمنوش دارچین با چوب نه پودر ش

دمنوش پونه

دمنوش نعنا

سیاه دانه رو بساب یه لیوان آبجوش بزار ولرم بشه یه ق چایخوری عسل بریز با نصف لیمو بریز توش و بسلامتی برو بالا  

شبا جلو باد کولر لخت نخواب شاید پهلوهات یخ میکنه صب شکمت باد میکنه و بادتوش میپیچه

بهش بگو قربون شکم توپیت  بگو آش آبگوشت کمتر بخور گوجه سبز زردآلو کلن میوه‌ای نفاخ کمتر بخوره&n ...

ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید🙏