2777
2789

پسرم موهاش خیلی خوبه ولی دخترم تارهای موش نازکه و کم پشت هست یکم الان 4سال و نیمه هست

مکمل زینک هم میخوره ولی اثری روی موهاش نداشته

میشه براش کاری کرد؟ خودمم یکم کم پشت هست موهام و همینطور خواهرم نمیخام دخترمم بعدا حسرت موهای افشون و پریشون بقیه را بخوره

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
منم زینک دادم بعد از دوسالش .چند ماه بعدش واقعا اثر کرد 

انشالله برا منم اثر کنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

شنیدم روغن زیتون خوبه بزنی به موهاش ماساژ بدی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا منو هم لایک کن ....منم دخترم دو سال و نیمه است و موهاش خیلی کم پشته ...فقط چون یکم فر داره پر ت ...

دختر منم موهاش حالت داره 

چیز خاصی نگفتن باز من دکتر میبرمش اگه نکته ای گفت میام اینجا میگم بهت

بنظرم هیچی نده بهش گناه داره از الان داروی شیمیایی بخوره برای مو. اکثرا موهاشون تو کودکی نازکه رشد که میکنن ضخیم میشن. بیشتر رو خوردنش تمرکز کن خوراکیهای مفید بده بهش. برنج بهش بده. منم دخترم کچل بود الان پنج سالو نیمشه  خداروشکر موهاش دارن پرو ضخیم میشن. شامپو یبار خریدم مخصوص ولی اثر نکرد 

بنظرم هیچی نده بهش گناه داره از الان داروی شیمیایی بخوره برای مو. اکثرا موهاشون تو کودکی نازکه رشد ک ...

بله حتما بیشتر روی خوارکی مفید تمرکز میکنم