2777
2789
عنوان

کارگر بی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 49 پست

زنگ بزن بگو فردا بیاد دیگه. چند ساعت دیگه فرداس دیگه😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارگرا جدیدا خیلی پررو شدن 

من هم قبل عید کارگر گرفتم اومد رید به خونم رفت یه تومن پولم گرفت 

انقدر ازم کار کشید که داغون شدم 

حلالش نکردم 

کسی که دنبال پول حلاله باید درست کار کنه 

همینجوری کار میکنن و با نارضایتی طرف مقابل پول میگیرن که تا آخر‌ پیشرفت نمیکنن دیگه

اونم آدمه فکر کرده گفتی فردا. حالا هم تا از خواب بیدار بشه و خودشو مرتب کنه و بیاد زمان میبره

گآن نکنم اصلا قصد آمدن داشته باشه خونشون زیاد دور نیست دوساعت پیش هم یاداورش شدم

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

خب وقتی میدونی بار اولش نیست به فکر یکی دیگه باش

مجبوری خودتو زجر بدی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دفعه قبل هم می خواستم برم شیمی درمانی از هقته قبلش بهش گفتم و باش هماهنگ کردم  گذاشته خود روزی ...

خوب معلومه شکم سیره.....یه نفر دیگه رو بیارید

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
خوشت نمیاد؟ عوض کن ولی توهین نکن

اگر خوشم نمی آمد که برای بار چندم بهش زنگ نمی زدم اما قبول کن این که یک نفر به کسی قولی بده بعد بهش عمل نکنه و با طرف هم هماهنگ نکنه بی شعوری 

خوب الان که یادش آوردم  خیلی هم باهاش مهربونم  هیچ وقت باهاش رفتاری نداشتم که کوچیکش کنم ...

بله عزیزم فرمایش شما درست 

ولی اعصابتون رو داغون نکنید که طول روزتون حال خرابی میشه باز میتونید تماس بگیرین و براش اسنپ بگیرین 

چونکه من هر موقعه کمکی میاد براش اسنپ میگیرم 

اینطور خیلی خوب میشه که حرصم نمیخوره آدم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

زنگ بزن بگو فردا بیاد دیگه. چند ساعت دیگه فرداس دیگه😐

دیگه نمی خوام بیاد 

خونم رو گند برداشته خودم هم توانای انجام کار ندارم 

فقط ماندم دوباره کارگر قابل اعتماد چطور پیدا کنم 😔

در ضمن هر روز هم نوبت یه دکتر دارم نمی تونم زمان هام رو همین طور الکی از دست بدم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10582417/%d8%a7%d9%85%d8%b1%d9%88%d8%b2-%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%b1-%d8%a7%d9%88%d9%85%d8%af-%d8%ae%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%b1%d9%88%d8%aa%d9%85%db%8c%d8%b2-%da%a9%d9%86%d9%87-%da%86%d9%82%d8%af%d8%b1-%d8%ad%d8%b1%d8%b5%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%af

این تاپیکه منه قبل از عید فقط ببین چقدر زنه منو حرص داد

خب وقتی میدونی بار اولش نیست به فکر یکی دیگه باش مجبوری خودتو زجر بدی

سخته کارگر قابل اعتماد پیدا کردن