2777
2789
عنوان

کارگر بی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 49 پست
حالا باز واسه شما دیر میاد ولی اگر هم میاد تمیز میکنه میره  واسه من اومد کل شیر آلاتو داغون کر ...

اره دیگه از این ناز ها هم دارن اما خوب من باهاشون کنار می ام همین که هرچقدر بتونن کمکم کنن راضی هستم 

و برا همین خراب کاری هاشون هست که می گم کارگر قابل اعتماد سخت گیر میاد

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه از این ناز ها هم دارن اما خوب من باهاشون کنار می ام همین که هرچقدر بتونن کمکم کنن راضی هستم ...

انشاالله که درمانتون به خوبی پیش بره و هرچه زودتر سلامتیتونو بدست بیارید که خودتون همه کاراتونو انجام بدید 

ناراحت نباشید جدیدا توی نی نی سایت هر تاپیکی بزنی به آدم حمله میکنن به جای اینکه آرومت کنن 

انشاالله که درمانتون به خوبی پیش بره و هرچه زودتر سلامتیتونو بدست بیارید که خودتون همه کاراتونو انجا ...

مممنونم مهربان 

الهی شما هم هیچ وقت محتاج بندگان نادان خدا نشید 🤲🏻🌱

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

خوب هرکسی که کارش درست انجام نمیده درهرجایگاهی باشه بیشعوره دیگه حالا یک سری مدافع کسی شدن که اصلا نمیشناسن .. منم کارگر داشتم هرموقع میومد کلافم میکرد از بس می‌گفت نهار چی درست کردی شام چی درست کردی برا دخترم ببرم برا پسرم ببرم .من خودم بهش گوشت و مرغ میدادم همیشه اما بازم این حرفهای آزار دهنده رو میزد ..دختر کوچیک هم داشت میورد همش تو دست وپام بود بازم هیچی نمیگفتم اما دیگه نباید وجود یک نفر آزار دهنده بشه برات دیگه