2777
2789

خانم ها من 

17 سالمه 

دختر 1 ساله دارم

دو ساله ازدواج کردم 

همسرم از یک سال دوم سرد شد بی میل شده اصلا محبت کردن یادش رفته 

دارم دیوونه میشم بخدا متادون هم مصرف می‌کنه 

گفتم عیب ندارع خوب میشه خودش خسته میشه یه روزی میبینم نه اصلا مهم نیست براش اون فقط به فکر متادون خوردن خودشه 

قبلاً بخاطر تاخیری میخورد که افتاد توش 

حالا من باید چیکار کنم الان دو روزه بعد ده روز گفت رابطه داشته باشیم شب حالا شب شد زد زیرش آی فلانع پساله 

بخدا خسته شدم با مادرشوهرم هم زندگی میکنم 

یه مردی هم هست چند سال منو میخواست میگم طلاق بگیرم برم با اون ازدواج کنم داره دیوونم می‌کنه احساس میکنم دوستم ندارع 85 تا مهریه دارم

تو رو خدا کمکم کنید هیچکسو ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت داره آسیب می بینه به خاطر اشتباه بزرگترا و حسرت اینکه یه روز مادر و پدرش تو یه قاب ببینه تو دلش می مونه 

زندگیت تو تموم شدست ولی یه اشتباه خیلی بزرگ داشتی اون بچه دار شدنت بور تو این شرایط 

وقتی بچه میارید باید پاش بمونید چون مسئولیتش قبول کردید 

بچه تو این سن کم یتیم نکن

کاش قبل از بارداری از شوهرت مطمعن میشدی

تو هنوز تو خونه این آقای اونوقت میگی برم طلاق بگیرم با یکی دیگه ازدواج کنم این اوج بد تر شدنه عزیزم،ادم از یه رابطه یا ازدواج که جدا بشه باید یه مدت زمان بگذره که روح وروانش آروم بشه که بتونه درست وغلطو تشخیص بده ودرست انتخاب کنه بعد ازدواج کنه نه که از چاله بیفته تو چاه،،حتما ببرش دکتر برای ترک ،کنارش باش غر نزن ،محبت کن ،اگه دیدی کنار نزاشت خب جدا شو ،عمر وجونیتو هدر نده،ولی هر موادی سردی جنسی میاره ،یه مدت به فکر رابطه نباش فقط هدفت ترک کردنش باشه و اینکه بهش بفهمون دوسش داری وکنارشی که بتونه ترک کنه 

بچت داره آسیب می بینه به خاطر اشتباه بزرگترا و حسرت اینکه یه روز مادر و پدرش تو یه قاب ببینه تو دلش ...

اشباهت اول 

این بود که تو سن کم ازدواج کردی و طرفت نشناختی 

و اشتباه دومت بارداری هست تو سن کم

تو هنوز تو خونه این آقای اونوقت میگی برم طلاق بگیرم با یکی دیگه ازدواج کنم این اوج بد تر شدنه عزیزم، ...

شرایطش واقعا سخته

ولی الان بچش مهم تر از هر چیزی هست حداقل به خاطر اون باید تلاش کنه زندگیش درست کنه

نه این اشتباه رو نکن  به امید اینکه طلاق بگیری بری با یکی دیگه اشتباه محضه  دیدم از این ...

دقیقا درسته اگه دوست پسر و دوست دختر بودن کات 

ولی وقتی ازدواج می کنی و بچه داری توی اولی چه خیزی دیدی که فکر می کنی تو دومیش می بینی 

اگه زرنگ باشی همین اولی با سیاست عوضش می کنی یا باهاش کنار میای 

حداقل برای بچت