2777
2789
عنوان

تربیت پسر بچه ۵ ساله تورو خدا بیاید منو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4598 بازدید | 25 پست
بله حتما ممنون میشم ازت گلم

09910513964

این شماره ی منشی هست

خانم دکتر شیرین اعلایی فر

بهتره با ایشون در ارتباط باشید من از نزدیک دی م پسر دوستم واقعا خیلی عاقل و آروم شد با راهکارای ایشون 

خودمم تازه چند جلسه برای پسرم شروع کردم و اینو یادت باشه هیچ وقت دیر نیست همه چی درست میشه عزیزم. 

به سلامتی عزیزم پسرم من داغونم کرده بخدا شب تا صبح از غصه اش بیدارم و خواب ندارم و اکثرا گریه فکر ک ...

میدونه داره براش یه خواهر میاد؟

خب بخوایی حساب کنی الان پسرمنم هیچ استقلالی نداره

خودم دستشویی میبرمش غذاشو به زور میدم جدیدا با خواهرم کنارنمیاد ولی باید به زبون بگیریش هرچی شما بیشتر باهاش لجبازی کنی اونم بیشتر باشما لجبازی میکنه

باهاش راه بیاد ولی بهش سواری ندید

هرچی میخواد همون لحظه نه باید براش اماده باشه

الان پسرپن وقتی میخواد قبل غذا یه خوراکی بخوره نمیزارم بخوره الان دیگه خودش متوجه شده تامیگم میخوام بهت غذابدم با لحن جدی خودش میگه اول غذا بعد خوراکی

تاغذاشم تموم نشه اجازه نمیدم اون خوراکی رو بخوره

باید اقتدار داشته باشی نزاری باگریه هاش چیزی رو به زور ازت بگیره گریه کرد بیخیال شو خودش اروم میشه ببینه به گریه هاش اهمیت نمیدی دیگه گریه هاشو جمع میکنه و چیزی رو نمیتونه با گریه ازتون بخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تجربه رو دارم وقتی لجبازی میکنه اینجوری نباش که اهمیت ندی ولی خواستشم انجام نده وقتی یهو شروع م ...

اول ممنونم ازت گلم وقت گزاشتی و کامل توضیح دادی

ببین حرفای ما براش بی اهمیته نه ناراحتیمون نه شادیمون براش مهم نیست اینجوری نشون میده حداقل البته خیلی نمیگم بی احساسه ولی توی مواقعی که ازش توقعی داریم خودشو راحت به اون راه میزنه مثلا همیشه ی خداااا وسایلش پخشه توی سالن و آشپزخونه و اتاقش هرچی خواهش صحبت تشویق همکاری هیچچچچ جوره کمک نمیکنه حتی میترسونمش که میدم یه بچه دیگه جمع نشه ها بازم هیچچچچچ حتی قایم میکنم براش مهم نیست ولی بجاش میره کل کابینت هامو میریزه بیرون با اونا بازی میکنه یه جور دیگه فاجعه میشه یا حتی شروع میکنه به داد و کارای بد و کتک زدن من که اسباب بازیاشو پس بدم… 

در مورد بی ادبی کردنشم واقعا هرچی بیشتر باهاش حرف میزنیم که عیبه یا مثلا بی محلی میکنیم یا حتی به قول شما قهر بی فایده است بدتر میشه که بهتر نمیشه اونقدرررر توی مهمونی یا پارک که میبریمش روی بچه و بزرگ و کوچیک تف کرده که دیگه بی آبروی عالمیم از دستش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
09910513964  این شماره ی منشی هست خانم دکتر شیرین اعلایی فر بهتره با ایشون در ارتباط باشید م ...

مرسی عزیزم فردا زنگ میزنم ممنونم ازت

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
میدونه داره براش یه خواهر میاد؟ خب بخوایی حساب کنی الان پسرمنم هیچ استقلالی نداره خودم دستشویی میب ...

با شما غذا میخوره پسرتون یعنی همزمان میاد سر میز ناهار میخوره کنارتون

با شما غذا میخوره پسرتون یعنی همزمان میاد سر میز ناهار میخوره کنارتون

اصلا ناهارهاشو باخودم میخوره ولی سعی میکنم شامشو قبل ازاینکه همسرم بیاد بهش بدم چون باباش بیاد اذیت میکنه دیگه به حرفم گوش نمیده همسرمم دوست نداره من زیاد اعصبانی بشم و دادبزنم  منم قبل اومدن اون غذاشومیدم

واقعا چطوری مخصوصا شوهرم که خیر سرم فوق لیسانس داره  و تحصیل کرده و خیلی مثلا اجتماعی هست اما ت ... : /discussion/topic/11375117/%d8%aa%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%aa-%d9%be%d8%b3%d8%b1-%d8%a8%da%86%d9%87-%db%b5-%d8%b3%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%aa%d9%88%d8%b1%d9%88-%d8%ae%d8%af%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%85%d9%86%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af?postId=297009768

الن خودت میگی پدرش لجبازی و دعوا ودوری می‌کنه همین رفتارها رو با من و شما هم بکنم از پسرت بدتر میکنیم ،پسرمن خیلی با ادب وارومه ،برای اینکه باهاش بازی میکنم به حرفاش با لبخند گوش میدم براش وقت میزارم ،باهاش لج ‌‌‌‌‌نکن،تو رفتاراتون دقت کنید عصبانیت ودعوا ولج نکنید ،کارهای بدشو‌نادیده بگیر و یابه کارها ورفتار بدش توجه نکنید ،زیاد بغلش کن وبوسش کن وبهش زیاد بگو تو خوبی تو مهمی خیلی دوست دارم ،باهاش پارک برو ،براش کادو کوچک بگیر ،،نقاشی بکش به صورت نقطه که پر رنگش کنه وذوق کنه ،،اول رفتارهای خودتو شوهرتون درست کن بچت درست میشه ،هیچ وقت نزنش ،داستان براش بخون ،چیزای خوب ورفتاردرستو تو قالب داستان بهش یاد بده ،به بچتم مثه یه بچه ۵ساله نگاه کن وانتظار داشته باش نه یه آدم ۲۰ساله ،خوب یه بچه معلومه وابستس،وابسته به توجه تو وپدرش ،به نگاه های محبت امیزتون ،به آروم بودنتون وصبرتون ،از این لحظه دعوا نکنید که بچت یاد نگیره،همه ی رفتارهای بچت از بی‌توجهی شماست ،وقتی اون یه کار بد ولجبلزی می‌کنه عصبانی نشو داد نزن ،صوورتت قرمز میشه بچت بیشتر می‌ترسه وحرفات روش اثر نداره 

الن خودت میگی پدرش لجبازی و دعوا ودوری می‌کنه همین رفتارها رو با من و شما هم بکنم از پسرت بدتر میکنی ...

بخدا اونقدری که من وقت میذاشتم و‌میزارم کمتر مادری میزاره چون من جای باباشم هستم ولی الان ۸ ماهمه خیلی سنگین شدم و با هزارررر درد مثل درد کمر و شکم و زانو بخاطر بارداریم نمیتونم هر کاری رو مثلا پارک بردنش در توان من نیست دوره پارک منم شرایط رانندگی ندارم الان توی این ماه و هوای اینجا هم شدیدا گرم شده نفسم بند میاد و در مورد محبت هم بگم که ما از محبت و توجه زیاده که به اینجا رسیدیم بخدا هر کاری کرده به جای تنبیه و تذکر جدی باهاش آروم بودیم هر چیزی خواسته به جای لجبازی و نه گفتن و دیدن گریه هاش انجام دادیم بخدا هر بچه ایی یه مدله بچه ی من تموم نسخه هایی که میپیچن روش بی اثر و بی نتیجه است

بخدا اونقدری که من وقت میذاشتم و‌میزارم کمتر مادری میزاره چون من جای باباشم هستم ولی الان ۸ ماهمه خی ...

خودتون گفتی که باباش لجبازی  ودوری می‌کنه وبا پول دهنشو‌میبنده خوب این اشتباهه،جاهای که بچت  کار بد می‌کنه بهش باج نده ،توجه نکن ،بیتفاوت باش ،مثلا تو خیابون لج می‌کنه که اینو می‌خوام اگه نه میگی رو همون نه وایسا وخرفتو عوض نکن تسلیمش نشو ،بزار داد بزنه گریه کنه،یه جاهایی که رفتارش بده بهش با کادو یا کوتا اومدن و توجه نابجا رفتارش بدتر میشه ،توجه زیادم بده ،نمیتونی پارک ببریش ،بشین رو گوشیت منچ نصب کن دو نفری بازی کنید که وقتشو بگیره ویاد بگیره بشینه ،باباش خوابه به پسرت بگو بیا یواش یواش بریم بابارو بغل کنیم بزار اینجوری آروم بشه،رفتار درستو تو قالب بازی بهش یاد بده ،هر چی میخواد زود براش نخر که براش عادی نشه،بگو روزی یه دون پول بزاریم تو کشو لباست که زیاد شد بدیم یه کتاب داستان،بدیم یه توپ،اسباب بازیشو ،اتاقشو بزار خودش مرتب کنه و اگه نکرد کوتا نیا ،جدی باش که بفهمه باید درست رفتار کنه ،یه جاهایی محدودیتی باید باشه ،کتابای خیلی خوبی برای تربیت بچه هست بگیر بخون ،انشالا بچتم به سلامتی دنیا بیاد ،

میگی هر چیزی خواسته با دیدن گریه هاش انجام دادیم ،چرا؟این بدترین رفتاره در حق پسرته!بزار گریه کنه بفهمه با گریه به خواستش نمی‌رسه ،نصیحتش نکن که این بد واون خوب ،یا چرا گریه می‌کنی باشه برات میخرم یا هر چی ،جدی باهاش صحبت کن بگو وقتی گریت تموم شد با هم حرف می‌زنیم ،همین 

جواب سوالت رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/questions/10010000000001112/10020000000001114

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.