2777
2789
زاج سفید فک کنم اسمش باشه من از عطاری پودرشو میگیرم هروقت حموم میرم میزنم زیر بغلم دیگه نه عرق میکنم ...

بارداری اره؟نی نی بدنیا بیاد بیرون رفتن کمتر میشه بعدم هورمونات عوض میشه شاید این مشکلت حل شد

بازم مرسی ک سلامت خودت و بیخیال شدی ولی سلامت جامعه برات مهمه😍 انشالله هیچ عوارضی نداره 

اونم ببر باخودت مشکل حل میشه😂

😂😂😂😂چشم 

ولی خدایی راست میگید ادم باید به بهداشت درونی علاوه بر بیرونی اهمیت بده بخدا بهداشت درونی مهم تره

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا من یه بار ماه رمضان در حالی که روزه بودم و ازشدت گرسنگی و گرما و خستگی دل و روده ام توی حل ...

اون روزت برابر شده با هزار سال روزه گرفتن قشنگ شکنجه شدی😂😂ن بعضیا نمیفهمن من الان ی دبه بزرگ ترشی سیر دارم ولی چون همسرم نمیخوره دوست نداره منم نمیخورم😐البته بدم نیست الان خیلی وقته قهریم بخورم ها کنم تو صورتش بیهوش بشه 

مرسی عزیزم پیشنهاد ندادی ولی تبدیل ب پیشنهادش کردم😂😂

اسی حالا ادم بوی بد عرقو شاید بتونه ماس مالی کنه یا خودشو قانع کنه  من اوناییو درک نمیکنم ک بو ...

اون شابد شوهر من بوده اگه شوهر من بوده معذرت میخام😅 چندین ماهه قهره باهام درحال طلاق بودیم ولی فعلا کنسل شده اما سنگینی و دعوا ادامه داره

چون سابقه خیانت داره لباساشو تا خودش نندازه لباسشویی نمیندازم ترجیح میدم اگه رفت پیش ی زن هرزع بازی کنه زنه از بوش خفه بشه😂

بارداری اره؟نی نی بدنیا بیاد بیرون رفتن کمتر میشه بعدم هورمونات عوض میشه شاید این مشکلت حل شد بازم ...

اره عزیزم باردارم 

نه کلا سیستم بدنم همینه یه ساعت بعد از حموم زیربغلم بو میگیره واقعا نمیدونم چرا ولی خیلی خودمم اذیت میشم یمدت حتی زینک اکساید هم زدم ولی زیربغلم سوخت فعلا تنها راه حل همینه ولی خب میگن سرطان زاست 

ممنون عزیزم بیشترم بخاطر خودمه اخه خودمم از بوی بد بدم میاد حالت تهوع میگیرم 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
اون بنده خداها خب عذرشون موجهه  ولی بعضیا کلا بهداشت براشون بی معنیه یعنی میدونن ک عرق میکنن ...

من هر زنی رو دیدم ک اینجوریع شوهرش براش میمرد😂شاید این خودش راز عشقشون باشه واسه همین رعایت نمی‌کنن

ولی نمیدونن بو عرقشون مارو کشته

ای بابا خودم کم عذاب وجدان دارم  من امروز کشیکم( ۳۶ ساعته)خیلی هم سرم شلوغ بود یه دفعه وسط ر ...

خسته نباشی عزیزم خدا قوت شما شغلت اینجوریه من اصلا قصدم ناراحت کردن شما نبود حتی نوشتم کسایی ک مشکلی ندارن یا شرایطشو دارن

اون روزت برابر شده با هزار سال روزه گرفتن قشنگ شکنجه شدی😂😂ن بعضیا نمیفهمن من الان ی دبه بزرگ ترشی ...

باور کن بعد از سال ها هنوز اون بوی تند ترشی و سکسکه و ملچ ملوچ آدامس توی حلقمه ..  آره میتونی خونه مادرشوهرتم قشنگ قبلش بخوری بعد بری یه دل سیر بوسش کنی فقط مراقب باش خدایی نکرده  سکته نکنه بیفته گردنت   سعی کن از اون دبه ترشی استفاده های بزرگی بکنی و در راه های بزرگی قدم بگذاری   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اره عزیزم باردارم  نه کلا سیستم بدنم همینه یه ساعت بعد از حموم زیربغلم بو میگیره واقعا نمیدونم ...

انشالله بعد زایمان هورمونات عوض بشه مشکلتت حل بشه عزیزم😍😍

شاید هورمونات بهم ریخته باشه ها

ن بعد چندماه ک برای نجات فقط از دوشو تندتند لباس عوض کردنو اینا کمک گرفتم نرمال شد 

خودم حس میکنم طی ی ماه ک جلوی تعریقو گرفته بودم بعد ک ول کردم یه دفعه همش زد بیرون واقعا نمیددنم جریانش چی بود فک کن از حموم میومدم ددساعت بعد زیر بغلم خشک خشک بود ولی بوی بد میداد خیلییی اصن ی جوری بود

ولی من همش تمیز میکردم دیگرانو اذیت نمیکرد