2777
2789

وای وااای مدرسه میموندیم از ۷ صب تا ۸ شب

اجازه نمیدادن این مانتو ها رو دربیاریم حالا کسی هم نبود تو مدرسه فقط دانش آموز بود حتی اون سرایدار هم نیومد 

زنه روانی ناظم احمق‌میگف باید این مانتو رو تا آخر بپوشید حالا ی سری بی شعور و عوضی هم این مانتو هاشونو نمیشستن 

بوی گند گرفته بود مدرسه رو من واقن بالا میارم این وقتا 

..خانمه بیات هر جا هستی بدون تو ی عقده ای بی چاک و دهنی  که جای مغز پِهِن تو سرشه و  همیشه یادم میمونه که اصالتا چاله میدونی هستی..

خیلی خوشحالم که دیگه کارم با آموزش پرورش تموم شد😂

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زاج سفید فک کنم اسمش باشه من از عطاری پودرشو میگیرم هروقت حموم میرم میزنم زیر بغلم دیگه نه عرق میکنم نه بوی بدی میدم 

من ازون دسته ادمام نه مام بهم موندگاری داره نه کرم زیربغل نه ازون زیربغلای صابونی رکسونا فوقش سه چار ساعت ماندگاری داره ولی این پودره خیلی بهم ساخت یروز درمیون میرم حموم تاوقتی ک میرم حموم هیچ بویی نمیدم دیگه راحت شدم

ولی میگن ک جلو عرق کردنو میگیره وعوارض داره حالا نمیدونم ولی بمن ک خیلی ساخت 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
دقیقا اینم بگم خیلیا هستن شغلشون اینجوریه عرق میکنن عطر و لباس تمیز و مام تا ی حدی تاثیر داره چون ت ...

آره واقعا من یه بار ماه رمضان در حالی که روزه بودم و ازشدت گرسنگی و گرما و خستگی دل و روده ام توی حلقم بود سوار تاکسی شدم یه خانم دانشجو که مشخص بود مال یه شهر دیگه است نشست توی تاکسی کنار من از اول مسیر تا زمانی که رسید آدامس جوید همراه با سیر ترشی که به شدت بوی سیر و سرکه میداد و سکسکه همش از ترشی که خریده بود ناخونک میزد می‌خورد آدامسشم می‌جویید که بوی سیر ترشی که می‌خورد رو بیشتر توی فضا پخش میکرد و سکسکه هم میکرد     بخدا تا آخر مسیر چند بار میخواستم بالا بیارم همیشه برام جای سوال بود که یعنی خود اون خانم متوجه بوی تند سیر توی ماشین نمیشد .......... خب خیلی زشته این کار حالا چه بوی تند عرق یا چه هر بویی که بقیه رو اذیت بکنه بعدشم میتونست صبر کنه رسید خونه بخوره مجبور که نبود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
روی صحبتم با کساییه ک توجه نمیکنن ب بهداشت... واقعاا حموم بریددد ب خودتون رحم نمیکنید ب ملتم رحم نم ...

بعضیا مشکل دارن بعضیا طبع بدن گرم دارن سختشونه خیس عرق میشن حتی صورتشون من درکشون میکنم ولی

بعضیا بهانه موی بلند دارن اونارو درک نمیکنم

من خودم ازون دسته ادما بودم ک موهام و میریختم دورم اعتقاد ب شال نداشتم 

شهرم شهر شرجیه میومدم خونه کل گردنم زخم میشد عرق میکردم موهام گردنمو میسوزوند

لباسای رنگی میپوشیدم ولی یا پارچش خوب نبود یا واقعا گرم بود مجبور بودم هرروز لباس بشورم هرروز برم حموم 

دیگه فکر کن وضعیت گردن اینه وضعیت بقیه جاهای بدن چی میشد!

الان موهامو کامل جمع میکنم عبامم گشاده فقط لباس زیرش ک پوشیدم خیس میشه اونم میشه نپوشید بدن دیده نمیشه با لباس زیر خودم میپوشم ک بوی عرقمو خیسی بدنم‌و بگیره

یعنی راحت شدما میام خونه بدنمو میشورم موهامم یروز درمیون یا دوروز یکبار 

یعنی میشه یکم رعایت کرد ک حداقل خیلی وضعیت خرابه نشه خداروشکر ک لباسای الان همه گشاده بجای دوتا لباس بی کیفیت یدونه با کیفیت بپوشم بهداشت رعایت کنیم هم خودمون خوشحال تریم هم دیگران

بعضیا مشکل دارن بعضیا طبع بدن گرم دارن سختشونه خیس عرق میشن حتی صورتشون من درکشون میکنم ولی بعضیا ب ...

اون بنده خداها خب عذرشون موجهه 

ولی بعضیا کلا بهداشت براشون بی معنیه

یعنی میدونن ک عرق میکنن و بوو میدن ولی باز میبینی ۳روزه حموم نرفتن🤦‍♀️

هر روز اگه دوش بگیرن و لباساشونو بشورن امکان نداره اوونقدر بوی بد بدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زاج سفید فک کنم اسمش باشه من از عطاری پودرشو میگیرم هروقت حموم میرم میزنم زیر بغلم دیگه نه عرق میکنم ...

منم ی مدت از ی مام استفاده میکردم عالی بود جلوی تعریقو میگرفتو خوشبو بود 

اما امان از روزی ک مام تموم شد عرق زیر بغلم ب شدت زیاد شده بود و چه بدی گندیییییی🥺

منم تصمیم گرفتم استفاده نکنم تا ب مرور این مشکل حل شه الانم بهداشتو رعاید میکنم نیاز ب مام نیست برای بدن هم یه عطر میزنم

ای بابا

خودم کم عذاب وجدان دارم 

من امروز کشیکم( ۳۶ ساعته)خیلی هم سرم شلوغ بود

یه دفعه وسط روز بو گرفتم 

حالا هرکاریش میکنم نمیره

لباسم ندارم نمیتونم برم خونه 

فقط با مایع دستشویی دارم گذران امر میکنم

از تمام اونایی که بخاطر من اذیت شدم عذر میخوام