2777
2789

من به کراشم پیام دادم و بهش گفتم ازش خوشم میاد الان چندروزه باهم چت میکنیم ولی نمیدونم چجوری سر حرف و باز کنم هی فقط میگم سلام‌چطوری😂بعدش چی بگم؟

چه سوالاتی بپرسم ازش یکم باهم صمیمی تر بشیم بعد چه جوری بهش بگم بیاد باهم بریم بیرون

دوست ندارم فک کنه دختر اویزون و سبکی ام

کلا بگسد چه سوالایی بپرسم که یکم صحبت کنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی عقاب همیشه سینگله ول کن کراشو رل  چیه...عشق فقط همسر قانونی و رسمی🤗😛

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ازش بپرس از چه جور فضاهایی خوشش میاد باز بسته 

بعد بگو چه غذایی دوس داره چه دسری اینا 

بعدش بگو فلان جا رو میشناسم همه معیارات رو داره می‌خوای بریم ؟! 😜

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین اگه قصدت رابطه اس و از طرفی نمیخوای غرورتم بشکنه برا جوابش اینجوری بهش بگو که با اعتماد به نفس کامل و حق به جانب😂بگو که ببین من خوشم اومده و قصدم اینه توهم نظرتو بهم بگو  اگه اوکی ای که بسم الله اوکی هم نیستی من مشکلی ندارم تاکید میکنممم حق به جانب بگوش جوری که اگه جواب رد بدهه انگاری تو برات مهم نی خیلی

وقتی از یکی واقعا خوشت بیاد این چیزا مهم نیس طرفتم باید بشناسی به هرکسی نمیشه گفت

چی بگم

موفق باشی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ببین اگه قصدت رابطه اس و از طرفی نمیخوای غرورتم بشکنه برا جوابش اینجوری بهش بگو که با اعتماد به نفس ...

گفتم لهش جواب رد نداده فعلا سرش شلوغه و درگیر کاریه خیلی وقت نداره و اینکه میخوایم یکم اشنا شیم فعلا

سوال چی بپرسم ازش؟

من کلا توصیه نمیکنم. رابطه ای که دختر شروع کنندش باشه ، امکان هر سواستفاده ای توش هست. مواظب باش و ...

میدونم ولی خب انگار وابستش شدم اصن نمیتونم بیخیالش بشم

گفتم لهش جواب رد نداده فعلا سرش شلوغه و درگیر کاریه خیلی وقت نداره و اینکه میخوایم یکم اشنا شیم فعلا ...

از کجا میشناسیش؟ اگه  جایی هستید مثلا دانسگاهی فامیلی  همکاری چیزی میتونید از اتفاقای مشترکی که افتاده حرف بزنید وسطاش بحث کلا به موضوعات متفرقه هم کشیده میشه راجب چیزا مختلف بحث میکنید