2777
2789
عنوان

چطوری باهم صمیمی تر بشیم؟چیکار کنم از من خوشش بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 40 پست
از کجا میشناسیش؟ اگه  جایی هستید مثلا دانسگاهی فامیلی  همکاری چیزی میتونید از اتفاقای مشتر ...

فامیل یکی از دوستامه ولی جای مشترکی نیستیم که بخوایم صحبت کنیم در موردش منم واقعا نمیدونم چی باید بپرسم ازش که یکم صحبت کنیم

فقط هی سلام چطوری😂🤦‍♀️

گفتم لهش جواب رد نداده فعلا سرش شلوغه و درگیر کاریه خیلی وقت نداره و اینکه میخوایم یکم اشنا شیم فعلا ...

بدبختی همینجاست که عین ادم همون اول کاری جواب نمیدن و اره یا نه رو نمیگن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ببین بهتره که باهاش کات کنی پسرا اگه یکیو دوست داشته باشن سربحث رو باز میکنن و ادامه میدم حتی چیزای چرت

مجردی یه رل داشتم همش میخواستم سر بحث رو باز کنم جواب کوتاه میداد دیگه بحث نداشتیم

ولی اونیکه بخوادت باهات کامل همراهی میکنه

حالا میتونین کارای روزمره که انجام میدین و به هم تعریف کنین

متاهل 
درکت میکنم .  کاملا هم درکت میکنم. اگه روحیه ی حساسی داری و طرفتم شیطون میزنه ،  بیخیالش ...

ن شیطون نیست اتفاقا زیاد اهل اینجور چیزا نیس و سرش تو کارشه کلا خیلی درگیر کارشه

فامیل یکی از دوستامه ولی جای مشترکی نیستیم که بخوایم صحبت کنیم در موردش منم واقعا نمیدونم چی باید بپ ...

راجب اتفاق مشترکت با دوستت نمیتونی بگی ؟که اونم یه حرفی برا گفتن داشته باشه😂

خوب ببین بهتره که باهاش کات کنی پسرا اگه یکیو دوست داشته باشن سربحث رو باز میکنن و ادامه میدم حتی چی ...

دقیقا اصلا خود ما دخترام اگه با یکی حال نکنیم جوابشو یه خط درمیون و دیر میدیم

خوب ببین بهتره که باهاش کات کنی پسرا اگه یکیو دوست داشته باشن سربحث رو باز میکنن و ادامه میدم حتی چی ...

اونم سوال میپرسه ازم اینطوری نیس که فقط من حرف بزنم و اینجوریه که بعضی وقتا اگه چیزی باشه و مشکلی باشه میگه اینطوری نیست که حرف نزنه

ولی میخوام یکم بیشتر باهم صمیمی بشیم 

دقیقا اصلا خود ما دخترام اگه با یکی حال نکنیم جوابشو یه خط درمیون و دیر میدیم

حالا این رل که من میگفتم خودش بهم پیشنهاد داده بود

و من سه بار باهاش کات کرده بودم چون هیچ بحثی نداشتیم

اخرشم نامزدم باهام دوست شد طی یه هفته ام اومد گرفت😂

الانم روزی کم کم ۳ ساعت حرف میزنیم 

تقریبا یه هفتس که کم شده تایم حرف زدنمون😆😅

متاهل