2777
2789
عنوان

رفتم باشگاه تمام بدنم درد گرفته دارم میمیرم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 173 پست
استامینوفن کدیین خوب نیست متوکاربامول برای شل کننده عضلاته نمک دریا داری توی خونه ؟

ععع نمی‌دونستم ولی نداشتیمم تو خونه نمک دریا ندارم برا چی خوبه؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

تا یه هفته 😅😅😅

من فکر میکردم جاییم شکسته اینقدر که درد داشت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا یه هفته همینه حواست باشه وقفه نندازی وگرنه دوباره همین آشه و همین کاسه پشت سر هم برو  د ...

مرسی چقد خوب راهنمایی کردی خدا خیرت بده🙏🙏🙏

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

منم میخوام برم تاحالا نرفتم 

اصلا اعتمادبنف این ندارم برم باشگاه اماخیلی دوست دارم برم 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
ععع نمی‌دونستم ولی نداشتیمم تو خونه نمک دریا ندارم برا چی خوبه؟

نمک دریا با آب گرم یه لیوان با یه قاشق چاخوری بخور هم برای دفع سموم بدن خوبه هم بدن درد و میندازه بخاطر منیزیومو کلسیومی که داره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه دوش بگیر
2 روزه خوب میشی دیگه اولش همینطوری میشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼