2777
2789
عنوان

قلبم براهزارمین بارتکه تکه شده

308 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان من ۷ سالی میشه ازدواج کردم خیانتای درحدچت ازهمسرم بارها دیدم بدون هیچ معذرت خواهی قضیه تموم میشد شایدبگین چراموندی چرابچه دارشدی چون من هیچ پشتوانه ای ن ازطرف خانوادم ن خودم ندارم چ مالی چ...ولی تقریبا یکسالی میشه ک بقول خودش پاک شده و واقعا چیزی ندیدم ازش تلگرلمشو نصب کردم روگوشی خودم چون ی شماره مشترک میخاستم ک چون اونجاحدف نمیشد ..نمیدونم چطوردستم رف رو ی اکانت ک حذف شده بود خوندمش درخداست صیغه بود مبلغ۳ میلیون هم داد ولی کلاهبرداری بود باورتون نیشه مثل هردفه تعجب نکردم مثل هردفه اشک نریختم فقط گفتم خودممم چی کم داشتم اینم بگم این پیاما برا سال ۱۴۰۰ بوده ک دیدم تاریخ زده بودواریزی ۹/۱۴۰۰ ازدیشب ک دیدم فقط خودخوری میکنم بهش گفتم کاملاا خنثی ن نعدرت خواهی ن.. فقط امشب ک دیگه دق دلموسر طفل معصومم خالی کردم دیگ نتونستم وهرچیی تونستم بارش کردم وزدم توگوشش باکمال پرویی گف دس روم بلندمیکنی اصلا دوس داشتم ...فقط بگین چیکارکنم ازرفتنم ننمیترسه چون میدونه جایی ندارم این وسط بچم افسرده شد بامن شیر میدم ب بچه کوچیکم ازصب هیچی نخوردم حتی شیرهم امشب نداشتم بنظرتون کوتاه بیام چون مال۱۴۰۰ یا خونوادشو درجریان بدارم هرچن خونوادش پشتشن همیشه ببخشید طولانی شد

خیلی سخته 

و نمیشه توقع داشت الان جوری رفتار کنید

که انگار اتفاقی نیفتاده 

ولی 

وقتی پشتوانه ای نیس بپذیرید و اصلا پیگیر نباشید عزیزم 

و تلاش کنید حالتون و شرایطتون را مدیریت کنید تا بچه کمتر آسیب ببینه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عمر اینجا گفتم ولا تجسسوا

لاتجسسوا

امشب خودم دنبال راه تجسس هستم تا بفهمم حال نزار شوهرم از چی میتونه باشه.

سخته تجسس نکردن

وقتی قراره بمونی

فقط تو رودربایسی نگهش دار

خودتو بزن به خرییت