2777
2789
عنوان

حالم بده .. یه پیرمرد تو خیابون بهم فحش ناموسی داد 🤧🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5095 بازدید | 79 پست
فاک میدادی بهش .یک پیرمردی کنارم واستاد گفت بیا سوارشو برسونمت چنان فحشش دادم که نفهمیدم کی گازگرفت ...

گفتم خوبه یه اسپری فلفل درست کنم .. اگه کسی خواست مزاحم بشه بزنم تو چشمش 😃

کاربری سومیمه 💁‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال ناراحت نباش.پیرمرد خرفت راستم نمیتونه بکنه بعد زر اضافی میزنه😑🚶

🤣🤣🤣🤣ترکیدمممم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
من فهمیدم چیه اذیت نکن خودتو.لامصب روم هم نمیشه بگم.پیرمرد خرفت حتی راست هم نمیتونه بکنه همچبن فخشای ...

اخرشو بگو حداقل 

فحش خوبه من یه تاکسی سوار شدم جلو نشسته بود راننده هم نسل جنتی بود با ارنج همش میزد ب پهلوم 

وقتی ک احساس خطر کردم خواستم نرسیده ب مقصد پیاده شم میگف جان من نرو بشین ببرمت هرجایی ک میخوای 

منم مثل اسی نتونستم چیزی بش بگم فقد پیاده شدم در رفتم

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
اخرشو بگو حداقل  فحش خوبه من یه تاکسی سوار شدم جلو نشسته بود راننده هم نسل جنتی بود با ارنج هم ...

اولش ک اخرش ت

مرتیکهه.با ارنج میزدی تو جایی که باید بزنی که کلن فکر بچه دار شدن از سرش بپره

اولش ک اخرش ت مرتیکهه.با ارنج میزدی تو جایی که باید بزنی که کلن فکر بچه دار شدن از سرش بپره

وای خدا من دیگه چقد پاستوریزم با این کلمات ک گفتی فقط کثافت ب ذهنم رسید😂🤦🏻‍♀️

نکبت نودسالش بود دیگه بچه نمیتونه بیاره

با اون حرکت ک گفتی فقط میتونستم بچه هاشو از وجود همچین پدر کثیفی خلاص کنم 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
وای خدا من دیگه چقد پاستوریزم با این کلمات ک گفتی فقط کثافت ب ذهنم رسید😂🤦🏻‍♀️ نکبت نودسالش بود د ...

🤣🤣🤣چیزم تو چیزت بوده

با این تاپیک تصورم از پیرمردا خراب شد😐

🤣🤣🤣چیزم تو چیزت بوده با این تاپیک تصورم از پیرمردا خراب شد😐

وای خدا خیرت بده روشنم کردی🤗

اره الان ن ب جوون ن پیر ب هیچکس نمیشه اعتماد کرد مردم خطری شدن

من حتی دیگه تنهایی سوار تاکسی ام نمیشم مگه حلقه بندازم فک کنن متاهلم کاریم نداشته باشن 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
وای خدا خیرت بده روشنم کردی🤗 اره الان ن ب جوون ن پیر ب هیچکس نمیشه اعتماد کرد مردم خطری شدن من حت ...

خاهش میکنم عزیزم😊😂

الان دخترو پسر هم ندارهه جدیدا دخترا هم پسرا رو انگشت میکنن کلن خیلی خطریه اوضاع🤣

خاهش میکنم عزیزم😊😂 الان دخترو پسر هم ندارهه جدیدا دخترا هم پسرا رو انگشت میکنن کلن خیلی خطریه اوض ...

اونم هست منتها من کمتر دیدم

کلا انگار داریم ب سمت اخر زمان میریم انقدر ک چیزایی رو میبینیم که قبلا حتی اوردن اسمشونم بد بود 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
اونم هست منتها من کمتر دیدم کلا انگار داریم ب سمت اخر زمان میریم انقدر ک چیزایی رو میبینیم که قبلا ...

الان اصا برعکس شده.ابنطوریه که دختره مزاحم پسره میشه پسره میگه گمشو کثافت مگه خودت پدرو برادر نداری🤣

الان اصا برعکس شده.ابنطوریه که دختره مزاحم پسره میشه پسره میگه گمشو کثافت مگه خودت پدرو برادر نداری ...

😂😂 دقیقا این واینرا باید برا اینم ی کلیپ درست کنن 

من خودمم همچین حرکتیو مجازی کردم میخواستم ب یه پسر نخ بدم بیخودی باهاش چت میکردم اما اون سر نخو نگرفت

وا رفتیم 

کثافت قیافش خوب بود بعد از سه سال هنوز ک هنوزه عکساشو دارم گاهی نگاشون میکنم ( از رو پروف تلگرامش بر میداشتم عکسارو)

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
عاره لعنت ب عشق  ب جز چت تلگرام یه بارم اینستا فیک طور رفتم بش ابراز علاقه کردم گفت تا نگی کی ...

واسه قیافه ارزش نداره خودتو حقیر نکن گلم ولش کن بابا.از قیافش خوشم نیومد سلیقم نیست ولی بگذر بابا بیخیال