2777
2789
عنوان

حالم بده .. یه پیرمرد تو خیابون بهم فحش ناموسی داد 🤧🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5094 بازدید | 79 پست
بخدا پسرای جوون ارومن هیچی نمیگن پیرمردا بدتر شدن راست میگن دود از کنده بلند میشه

دقیقا مادرشوهر و میگه جوونا یکم حیا دارن ی خجالت ذاتی دارن ولی پیرمرد جماعت روشون بازه 😂

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عاشق هیجانای این مدلیم 😂  اگه بتونه پلیس رو دور بزنه میره مرحله ی بعد

لنگه خودمی لنتی😂😂😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
لابد آخرش ش بوده  خداروشکر هنوز حجب و حیا زندس و کسایی مثه ما هستن خجالت بکشن از گفتن کلمات بد ...

دقیقا عزیزم .... یه دوست اینجوری داشتم باهاش کات کردم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

فاک میدادی بهش .یک پیرمردی کنارم واستاد گفت بیا سوارشو برسونمت چنان فحشش دادم که نفهمیدم کی گازگرفت و دررفت 😐پیرمردا بعضیا خیلی هیزشدن و بی ادب و بی اعصاب ..واسه بی اعصاباشون همیشه فاک نشون بده🤪

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
نه تنها نیسی من دارم معمایی طور ب کلمه پی میبرم  تا اینجا فهمیدم اولش ک داره اخرش واو نداره

من فهمیدم چیه اذیت نکن خودتو.لامصب روم هم نمیشه بگم.پیرمرد خرفت حتی راست هم نمیتونه بکنه همچبن فخشایی میده.واقعا متاسفم براش من اگه اونجا بودم در کمال ادب و احترام طوری فحشش میدادم که کمرش بکشنه