2777
2789

؟

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

چجور

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎
آرع یکیش روبیکا و یکیش روبیکا وب

هردو یکین؟ینی کاربردش منظورم هست

اره.تنظیمات روبیکا قسمت پروفایل بالا سمت چپ سه نقطع رو بزن بعد زده حساب ها یا افزودن حساب بعد بزن فکنم ساخت حساب بعد شماره اینا وارد کن بعد دیگه حله.هروقت خواستی بری روی حساب هات همین کارو کن.فقط ۳ تا حساب میتونی داشته باشی خودم ۳ تا دارم😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.