2777
2789
عنوان

سقط در بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 65 پست
ای خداا😭😭

چیشده عزیزم مشکل کجاس 

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
اون اسمش سقط نیس عزیزم ...بهش میگن تخلیه دیگه  سقط ینی بچه ای ک خدا بهش حق زندگی کردن داده رو ...

سقط یعنی از دست رفتن بچه, ,اونی که شما منظورته عزیزم سقط عمد وگرنه ازدست دادن خواسته یاناخواسته اسمش سقط

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اسمش سقط نیس عزیزم ...بهش میگن تخلیه دیگه  سقط ینی بچه ای ک خدا بهش حق زندگی کردن داده رو ...

نه دیگه سقط هست. بچه خودش سقط میشه. زیر ۲۰ هفته میگن سقط‌. بالای ۲۰ هفته میشه مرده زایی. فرق نمیکنه عمد و غیرعمدش

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
ترسناک تر از اون ادمایی هستن ک ب اسم دین ب صغیر و کبیر و بچه و پیر رحم ندارن. تو زندگیش ک نیستی چرا ...

اصلا مگه من مشکلی نداشتم بیمارستان برای سقطم راهم میدادن؟؟؟ +خودشون نامه نوشتن بارداریم مولاره

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
میگم جریان چیه خیلیا میگن بخاطر قصور دکتر کیسه ابشون پاره شده توی هفته های پایین. چطور این اتفاق میو ...

من تو سه ماهگی دکتر سرکلاژم کرد حین عمل سوزن زده به کیسه آب

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اگه ساک بچش خالی باشه و جنین تشکیل نشه چی؟؟؟ چرا عادت داریم قضاوت کنیم به نظرت که اصلا فکر نمیکنی کس ...

😐💔

کوچیکه بچه؟ چن هفته ای؟؟؟

هفته های پایینو قرص میدن پری میشی دفع میشه 

نگرانی نداره

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

تو بیمارستان دکتر میزنه سقط برای من ننوشتن تخلیه با اینکه جنینی تشکیل نشد

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
من تو سه ماهگی دکتر سرکلاژم کرد حین عمل سوزن زده به کیسه آب

دوباره بعدش اقدام کردین؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
😐💔 کوچیکه بچه؟ چن هفته ای؟؟؟ هفته های پایینو قرص میدن پری میشی دفع میشه  نگرانی نداره

بچه ای نیست من یازده هفتم ولی یه ساک 8 mmتو رحمه اول که میگفتن خارج رحمیم

اگه بقایا بمونه اره. من نه روز پیش سقط کردم تو بیمارستان اخرشم کورتاژ شدم. شما علت سقطتت چی بود؟ هم ...

ای واییییی😭😭😭من خیلی ترسوام من بارداری مولار قلب تشکیل نشده

اگه ساک بچش خالی باشه و جنین تشکیل نشه چی؟؟؟ چرا عادت داریم قضاوت کنیم به نظرت که اصلا فکر نمیکنی کس ...

اسی خودتو ناراحت نکن منم تو تاپیکم یکی نوشت برام خدا به منی که بچه میخوام نمیده به اونی که نمیخواد میده. دلم خیلی شکست اون لحظه اما توکلم کردم به خدا گفتم خدایا دامنم سبز کن که فقط خودت میدونی من چقدر عاشق بچم بودم

یکی هم مثل من دکتر بیشعور میزنه کیسه آبش رو پاره میکنه😢

چرا اخه😭😭😭

بچه ای نیست من یازده هفتم ولی یه ساک 8 mmتو رحمه اول که میگفتن خارج رحمیم

😐

با ی قرص سقط میشه نگران نباش

اسی خودتو ناراحت نکن منم تو تاپیکم یکی نوشت برام خدا به منی که بچه میخوام نمیده به اونی که نمیخواد م ...

الهی فداتشم ایشالله خدا دل همه منتظرارو شاد کنه بعضیا فکر میکنن افتخاره حرفای منفی بزنن