2777
2789

ب همسرم ک میگم کلا حسابم نمیکنه مبگ چرت نگو ولی ب کی بگم من نمیخام بچه دیگ   افسرده شدم یه دلم میخاد به دلم اصلااااااا همش میگم اگ اصرار کنم بچه رو بندازم بعدش شوهرم چی نکنه باهم ب مشکل بخوریم کمکم کنین دارم دیونه میشم اصلا داغون شدم دیگ ب خودم خونه نمیرسم افتضاح شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مورد تو فامیل دیدم بچه آخری رو که نمی‌خواستن وسعی در سقط داشتن ونشد.

باور کن همون شد منبع خیر براشون.

یکیشون رتبه ۵۰تجربی شد.الان آمریکای ومادرش هم بیشتر وقتها اونجا.

یکی دیگه با آمدنش وضع مالیشون برگشت،اینقدر پولدار شدن.

و...

یعنی اگه بچت چند ساله هم بود و ازش خسته میشدی میکشتیش؟عزیزم اون یه تو شکمته عروسک نیست که انقد راحت دم از کشتنش میزنی.بچته!اون به تو امید داره که بتونی مادر خوبی براش باشی و تو در برابرش مسئولی.اگه واقعا نمیخواستی باید سفت و سخت جلوگیری میکردی.اما حالا که نکردی باید بپذیری!

نکن این کارو گناه داره

اون به خواست خودش که نیومده پس وقتی که الان به وجود اومده لطفا ازش مواظبت کن 

خیلی ها در حسرت بچن شما که داری قدر شو بدون

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱