2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا مادر شوهرم

361 بازدید | 20 پست

بچه ها مادرشوهرم گردن درد دلظت دکترظ فیزیونتراپی نوشت براش تو شهر خودشون نداشت منم تعارف کردم بیا اینجا انجام بده.خودظ و نوه اش اومدن چهار روزی خونمون بودن نمیزاشتم از جاش بلند شه حتی غذاشو میبردم تو تخت خواب میخورد.دیروز کلا اخمو عصبی بود و کلی حرف زد منم جواب ندادم و سکوت کردم 

😍همسرم و بچه هام😍

خب

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ظهر موقع ناهار تعارفش کردم بیا ناهار بخوریم .اخم کرد جوابمو نداد جمع و جور کرد که بره فیزیوتراپی پسرم گفت منم بیام باهات تنها نباشی.دیدم هوار کشید به تو چه ربطی داره تو هم به مادر بی عقل و بی همچیت میبری رفت و درو محکم بست

😍همسرم و بچه هام😍

ینی به تو توهین کرد و سکوت کردی ؟؟!!

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

تو کوچه شوهرم گفت بریم خونه زشته گفتم زشت اینه که تو محل بی ابروم کرده هرچی خواسته گفته .اومدم خونه نتونتستم تحمل کنم زنگ زدم پدرم ک بیاد ببرتم تو راه شوهرم گفت برگرد دخترمو بیار وگرنه خونه رو اتیش میزنم .منم برگشتم پدرمم اومد خونمون

😍همسرم و بچه هام😍
تو کوچه شوهرم گفت بریم خونه زشته گفتم زشت اینه که تو محل بی ابروم کرده هرچی خواسته گفته .اومدم خونه ...

چقدر بزرگش کردی.میزدی ب در مظلوم نمایی شوهرت خودش دلیل رفتار زشت مادرش و میپرسید.