2777
2789
عنوان

تب طولانی مدت کودک توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 23497 بازدید | 61 پست
بردمش یه تب بر تزریق کردن یه آزمایش واسه آپاندیس گرفتن گفتن ویروس گرفته داروهاشو بده خوب میشه ولی نش ...

بیمارستان معروفیه ک 

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوزش واینا نداره ازش سوال کردم 

از سوزش معلوم نمیشه عفونت مثانه 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
نه اصفهانم ولی شما ادرس اون دکترو برام بزار عزیزم لازم شد میبرمش قم دستت درد نکنه

دکتر بقایی ادرسشم میدان توحیدداخل کوچه اس سرکوچه هم داروخونه دکتر متقی هست ازهرکس بپرسی بهت میگه ببین بهترین دکتری هست که من دیدم ولی شمارشو میزارم ادرس دقیق خاستی زنگ بزن بپرس۰۲۵۳۸۸۳۲۰۲۵

دخترم و هرموقع بردم فقط به دست این خوب شده 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
باشه چشم دعا کن برا دخترم عزیزم 

انشالله خوب میشه نگران نباش 💕

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️
چرا سفکسیم دادن ولی بیاثر بود یه سریم به خاطر دل دردش ازش ازمایش گرفتن که آپاندیس نباشه برا تبش فقط ...

ببر متخصص عفونت کودکان بگو ازمایش کلی بنویسن براش عفونت هنوز از بین نرفته 

اینجا نشین راه حلا اینجا نیست ببرش دکتر متخصص حتما سرسری نگیر

اب زیاد بهش بده اب سیب با عسل

موقع تب حنا و سرکه سیب بزن کف پاش ولی تا تب قطع شد بردار

سیب زمنی ورقه ای بزار توی سرکه سیب بعد بزار رو پیشانی

ولی اینا موقته درمان قطعی میخواد.ببین دکتر خوب کیه ببرش پیش اون .الکی معطل نکن

من فقط میتونم بگم مادر نشین و نگاه کن 

بخدا نشستم به نگاه کردن هر راهی بگی رفتم ولی کادر درمان خییلی  بیخیالن فقطط استا وپروفن وتب بر نمیگن خو این همه تب بر تاکی باید بخوره هر سریم بهشون میگم حرف خودشونو میزنن که خانم ویروسه حال همه بچه ها همینه فقط بچه تو نیست دکترم میگه من میفهمم یاتو من دکترم یا تو😭

ببر متخصص عفونت کودکان بگو ازمایش کلی بنویسن براش عفونت هنوز از بین نرفته  اینجا نشین راه حلا ...

همین الان عضو شدم مشورت بگیرم از سر درموندگی بخدا 

الان براش نوبت اینترنتی میگیرم دکترا رو که نمیشناسم که خوبن یا نه توکل بر خدا از یکیشون نوبت میگیرم