سلام خانوما دخترم ۷سالشه یک ماه پیش ویروس گرفته بود همین ویروس دل درد ودلپیچه بدون تب دل درد ودلپیچش بهتر شد تبش شروع شد از دوهفته پیش تبش شروع شد گاهی کمتر گاهی بیشتر ولی ول کنش نیست هرچیم دکتر میبرمش بهش استامینوفن تزریق میکنن ومیفرستنش خونه تا یه روز خوبه بعد دوباره روز از نو روزی ازنو شبا تبشبالا میره رو ۳۸ ونیم تا ۳۹ اصلا با استا وپروفن پایین نمیاد مجبورم براش شیاف دیکلو فناک بزارم میترسم این همه دارو وتب بر کبد بچه رو از بین ببره بخدا درمونده شدم اگه راهی دکتر خوبی میشناسین توروخدا راهنماییم کنید بچم سابقه تشنجم داره خیلی استرس دارم تب لچمو داره اب میکنه استرس خودمو 😣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدارو شکر که بچتون خوب شد شما پیش متخصص عفونی برده بودین؟
نه متخصص اطفال بردم چند جا خوب نشد . این دکتر و ک فوق تخصص اطفال بود آشنامون معرفی کرد بردیم . بخدا با ی نگاه گفت عفونت خون بعد آزمایش فهمیدم راست بود بستری کرد .
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
شیر خشت تو طب ابن سینا هم اومده و مسهل و ادرار اوره
کل دل روده معده رو پاکسازی میکنه همینجوری تب میاد پایین بیماری از بدن خارج میشه
خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️
چرا سفکسیم دادن ولی بیاثر بود یه سریم به خاطر دل دردش ازش ازمایش گرفتن که آپاندیس نباشه برا تبش فقط ...
بیمارستان امام حسین ببرش اونجا همه متخصص اطفالن
خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️
کاش یه دکتر با تجربه سراغ داشتم بچه رو میبردم پیشش
بزن اینترنت دکتر های شهرتون رو ببین کدومش امتیازش زیاده
فقط
زودتر ببر . راستی امکان داره دختر عفونت مثانه یا اداری داشته باشه
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
آب ولرم بریز تو تشت یکم نمک و یکم شوید خشک . پاهاش بزار توش هی آب بریز رو پاهاش ماساژ بده .
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401