2777
2789

دیروز میخواستم ببرم سرکار گفت دختر داییم بعدش میرسونم بیمارستان .دختر داییش شوهر و بچه داره هربار میاد شهرمون نامزد من میشه رانندش خونه یکی دیگه هم باشه زنگ نامزد من میزنن بیا منو ببر فلان جا گفتم اجازه نده ازت سواستفاده کنن تو که رانندش نیستی گفت عزیزم دختر داییم میگه دیرش میشه نمیتونم بیام دنبالت تو با اسنپ برو زنگش زدم گله کردم روم داد زد هرچی زنگ زددیگه جوابش ندادم دیشب اومده بود بعد ازکارم دنبال جای معذرت خواهی و نرم صحبت کردن میگه تو درک نداری مشکل از تویه تو فلانی بهمانی گفتم تودوهفته منو نبردی دندونپزشک اما برا دختر دایی فوری میبری گفت تو مامانتم باهات نمیاد دکتر اینارم بهش میگی؟اخه مامانم دوسه بار حالم بد بود نیومد باهات فورا سرکرفتش بهم زدعصبی ترشدم دم خونمون وایساد از صندوق عقبش قابلمه مامانم بده از ماشینش پیاده شدم رفتم فقط دیشب پیام داده تو اخلاقت بده و رفتار تو زشت تره و.....نه شب بخیری نه صبح بخیری نه زنگی هیچی.من چجور ادمش کنم این پسر بچه لوسو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نبودم تا جرش بدم😂

من وحشیمممم  خون ب پا میکنم 

از بعد اومدن من  نامزدک با همه دخترای فامیل قطع رابطه کرده😂حتی کسایی ک‌حکم مادرشو دارن😂😂 فرار مبکنه میبیننتشون 

ی بار دختز عموش دوست بودیم با نامردم دختر عموش گف فلانی دوس پسرت اومده اینجا بعد عکس فرستاد دختر عموش شلوارک پوشیده بود وای منو‌میگی خووون انداختم😂😂😂 

بعد دبگ یه بار رفته لود خون عموش دختر عموشو حیاط دیده بود نرفته بود دویده بود اومده بود بیرپن😂 دباره دختر عموش بهم گف اومد منو دید رفت😂 بعد ب نامزدم گفتم😂گف والا ازت میترسم 

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

گربه رو دم حجله بکش و هیچجوره کوتاه نیایی بگو اولویت اول زندگیت منم همینطور اولویت اول زندگی من تویی و بتوهم ربطی نداره مادرم همراه میاد یا نمیاد این یه مسئله ایه بین منو‌مادرم ک درموردشم حرف زدیم حلش کردیم

الان مشکل اولویت اول نبودن منه تو زندگیت خیلخب باشه ایندفه پسر داییم یا پسرعموم جایی خواستن برم من همراشون میرم مثلا لباس پسند کنم براشون و اگر توهم گفتی بیا همراه من، منم بگم نه پسر داییم میخواد لباس بخره زشتهههه تو شعور نداریو فلان

بگواگه من اینکار کنم تو چیکار میکنی؟پس منم درک کن

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
خوشبحالت نامزد بی شعور من اشتباه میکنه طلبکارم هس

خوش به حالم نیست تو هیچچچی بهش نکفتی بخدا نامزد من میگف برو اسنپ بگیر همونجا شلوارشو میکردم کراوات براش. ببینم جرعت داشت دیگ بهم بگ اسنپ بگیر😂باید وحشی باشی خواهر وووحشی الان حرف اولو میزنه

بگو اخه چولمنگ تو که ارزه زن داری و زن گرفتن و ارزه از پس مشکلات بر اومدن و یه دندون پزشکی بردن نداری چراا زن گرفتی در اینده نباید ازت انتظار  ارامش داشته باشم تو زندگی‌تو مرد زندگی نیستی یا اینجا منو انتخاب میکنی یا دختر عموی کله غازیتو😂😂

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم