واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
«پرسیدند:آیا او را در حدِ مرگ دوست داری؟ گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍» «چگونه میشود به شاخهی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️🩹» #محمود_درویش🌱💎
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺
اللن تو این گرما اصلا نبند زخمتا باید هوا بخوره تا خشک بشه عکس رو ندیدم اگه زرد عفونت برو دکت حتما
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دکتر بهم قرص چرک خشک قوی داد خوردم خیلی زود زخمه بسته شد و خوب شد
فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺