2777
2789
عنوان

سوختم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 59 پست
من شنیدم عسل رو سوختگی بذاری جاش نمی مونه خودم هم امتحان کردم خیلی خوب بود گلاب هم شنیدم همون اول ...

مرسی گلم❤

یبار عسل زدم 

حالا ادامش میدم،ایشالله نمونه...

خیلی بد شکله

ی صلوات با قلب پاکت برای سلامتی و خوشحالی پسرم بفرست لطفا🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال من با آب جوش سوخته بودم پوست روش کنده شده بود یکی دو روز اول بستمش بدترم شد 

مادرشوهرم یه پماد دست ساز رو برام گرفت من زیاد به این چیزا اعتقاد نداشتم ولی به هرحال زدم رو زخمم خدا شاهده تا ۲ روز بیشتز از ۵۰ درصدش خوب شد الان شماره خانم رو میزارم ارسال به سراسر کشور دلرن زنگ بزن سفارش بده ما رو هم دعا کن

‎0914 513 3739 اسمش خانم قمر هست اهل خوی هست

بله جاش میمونه  پماد سیکالیفت اون بخر استفاده کن ترمیمش می‌کنه  اگه پولت نمی‌رسه پماد آل ...

مرسی گلم

پماد سیکالیفت رو هر چند ساعت باید ترمیم کنم؟

شدید بشه  تب میکنی دختر .حداقل برو داروخونه دارو بهت بدن

تب کردم دیشب😅پماد رفتم گرفتم 

تاثیر نداشته

ممکنه برای اینکه دائم میبندمش بدتر شده باشه؟ 

تب کردم دیشب😅پماد رفتم گرفتم  تاثیر نداشته ممکنه برای اینکه دائم میبندمش بدتر شده باشه؟  ...

خدایی چرا جدی نمیگیری 

باید قرص بخوری عفونت کرده 

حداقل به دکتر داروخانه نشون بده 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

هر روز با اب و صابون تازه دو بار بشور بعد از روش پماد الفا بزن خوب میشه

مرسی گلی❤

آلفا داروخانه گیر میاد؟؟یا باید از سایتی چیزی پیدا کنم

تب کردم دیشب😅پماد رفتم گرفتم  تاثیر نداشته ممکنه برای اینکه دائم میبندمش بدتر شده باشه؟  ...

نبند.بزار باز باشه چرک خشک کن باید بخوری.شاید با بتادین بشوری بهتر بشه.اب هم بهش نزن .این مشخصه عفونت کرده

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
مرسی گلی❤ آلفا داروخانه گیر میاد؟؟یا باید از سایتی چیزی پیدا کنم

اره داروخونه هست نترس بابا این یهعفونت کوچولوعه چیزی نیست که برو داروخونه هم‌الفا بگیر هم بگو‌یه چرک خشک کن بده بخور 

ولی حتما بشور با اب و صابون بعد الفا بزن زود خوب میشه