2777
2789
عنوان

چقدر خوبه هنوز بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 71 پست

همه اینطوری نیستن.

موضوع اینه که یه دهه هشتادی عاقل و باسواد الان درگیر درس و امتحان و فعالیتهای مفید دیگس که آینده بهتری داشته باشه. اونی که مهمترین سالهای جوونیش رو توی سوشال مدیا میچرخه؛ قطعا هوشش در این حده که حتی اگه املای درست کلمه ای رو هم بلده غلط بنویسه تا شاید اینطور القا کنه که بلدم ولی عمدا خودم رو به بیسوادی میزنم! انگار بیسوادی و بلد نبودن صحیح -حداقل- زبان مادری، هنره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هکسره منو دیوونه میکنه😂  تو متن که هکسره رعایت نشده دلم میخواد جیغ بزنم : /discussion/topic/11365694/%da%86%d9%82%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%86%d9%88%d8%b2-%d8%a8%d8%b9%d8%b6%db%8c-%d9%87%d8%a7?postId=296812376

من چندتا کیس خوب رو بخاطر رعایت نکردن هکسره پروندم 😂

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متنفرم از اینجور تایپ کردن  با اینکه دهه هشتادی ام

قربون شما برم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
دقیقا  منم یه دهه هشتادی ام خیلی رو مخمه این موضوع  بعد هرکسی که اینجوری تو چت باهام حرف ...

آفرین عزیز دلم .اگه درست ننویسم تا چند سال آینده واقعا شکل کلمه تغیر میکنه و یادمون میره درستش چی بود

مخصوصا خبی خیلی رو مخه😂😂

والا .خبی و درد یه ساعته

آفرین عزیز دلم .اگه درست ننویسم تا چند سال آینده واقعا شکل کلمه تغیر میکنه و یادمون میره درستش چی بو ...

فدات شم آره بخدا همین الانم خیلی ها تعجب میکنن که آیا این درستش بوده 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
مربی طراحی دخترم مثلا مربی دانشگاه هم هست دیدم تو گروه تسویه رو نوشته تصفیه     منظورش ...

در مورد صورت های مالی هردو مورد صحیحه 

تصفیه به معنی پاک کردن 

تسویه به معنی پرداخت کردن که خب هردوتا در کنار کلمه حساب یه معنی رو میرسونه

آفرین عزیز دلم .اگه درست ننویسم تا چند سال آینده واقعا شکل کلمه تغیر میکنه و یادمون میره درستش چی بو ...

دقیقا 

بعضیا میگن زندگی رو سخت نگیرین و راحت باشین .ولی من میگم نسل آینده داره از ما الگو برداری میکنه .بهتره از روی تنبلی و راحتی دنیا رو ناقص تحویلشون ندیم ..البته با به لاتین نوشتن کلمات فارسی هم مخالفم حالا چه برسه بعضیا ناقص هم مینوسن .حس باکلاسی هم بهشون دست میده😄

من فکر کنم، فک کنم می نویسم 🥴 مثلا یک ساعتو ی ساعت می نویسم درسته ؟ 

فکر رو فِک نوشته محاوره هست اما محاوره کلمه یک یه هست یه ساعت

فکر رو فِک نوشته محاوره هست اما محاوره کلمه یک یه هست یه ساعت

چطوری می شه یاد گرفت ؟ چ جالب من سه ساعتم می نوشتم س ساعت 🥴 بعد یک نگاه و ی نگاه ، ی بنده خدایی یه می نوشت من خندم می گرفت 😂🤦🏼‍♀️

اینا رو برای حرصی کردن اسی میگید ؟؟😂😂😂

اتفاقا خندم گرفت