2777
2789
عنوان

چقدر خوبه هنوز بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 71 پست
احساس باحالی و بروزبودن میکنن

خیلی جالبه ملاک های باحال بودن رسیده به غلط های املایی ؟من فکر میکنم از تنبلیه 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
وای منم نمیدونم چیه و چطوری اصلا میخوننش .تا حالا برخورد نداشتم. : /discussion/topic/11365694/%da%86%d9%82%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d9%88%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%86%d9%88%d8%b2-%d8%a8%d8%b9%d8%b6%db%8c-%d9%87%d8%a7?postId=296840977

مثلا ما نمی نویسیم دره بطری می نویسم در بطری ،خورشیدِ تابان ،مردِ بزرگ ،زنِ قوی ولی در اخر جملات وقتی بجای است قرار میگیره میشه ه مثلا مریم اومده ، خیلی جالبه ،چقد بزرگه ، یا نکره در محاوره اون دختره ، اون گله ، اون آقاهه به علم اینکه کجا ه و کجا کسره استفاده بشه هکسره گفته میشه

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا ما نمی نویسیم دره بطری می نویسم در بطری ،خورشیدِ تابان ،مردِ بزرگ ،زنِ قوی ولی در اخر جملات وقت ...

ای وای.تازه متوجه شدم.ه که صدای کسره بده .اوکی گرفتم.من روی هم میخوندمش متوجه نمیشدم کلمه چیه. اره حرف شما کاملا درسته

خدایا مددی...
ای وای.تازه متوجه شدم.ه که صدای کسره بده .اوکی گرفتم.من روی هم میخوندمش متوجه نمیشدم کلمه چیه. اره ح ...

روی هم خونده میشه اون کلمه ترکیب ه و کسره

حالا من یه چیزی میگم ممکنه بعضی کاربران دلخور بشن ولی توی گروه سنی نوجوان که تو سایت عضو هستن اکثرا کسایی هستند که درسهاشون ضعیفه و این همه غلط نوشتاری و املایی هم به همون دلیل هست حتی بین کاربرای دهه شصتی هم اونایی که تحصیلات پایینتری دارند اشکال نوشتاری زیاد دارن

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بله دارن یاد میدن مثلا گل زیبا این وسطش إ دوستی میاد بعد با کلمات دیگه که ه چسبان میگیرن فرق داره

خیلی عالیه اگر رعایت کنن

من دهه هشتادیم متولد ۸۱ ولی اینطوری تا حالا ننوشتم

افرین به شما که قدر زبان زیبای فارسی رو میدونی

حالا من یه چیزی میگم ممکنه بعضی کاربران دلخور بشن ولی توی گروه سنی نوجوان که تو سایت عضو هستن اکثرا ...

فقط توی سایت نیست .شما تو سوشال مدیا به کامنت ها نگاه کن ‌‌.به استوری نوشته ها دقت کن .ببین چنتاشون مینویسن (راجع به) چنتاشون مینویسن مثلا آسمانِ زیبا 

بجاش مینویسن راجب .آسمانه زیبا یا جدیدا مثلا میخوان رعایت کنن کلا قید ه رو زدن بجای است هم کسره میذارن .خیلی جالبِ ، همون دخترِ 

خب چرا از اون ور بوم افتادی هم وطن