2777
2789
شما کوردی؟

نه عزیزم سردشت اسم شهر عشقم بود

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

پس این که می گن طرف به چشمش زیبا می اید بی خود است؟

اینم هست ولی یک سری افراد هستند 10درصد شاید اونا آنقدر خوشگل هستند که دیگه همه قبول دارند یعنی همه موافق هستند طرف خوشگله

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالش این طوری که می گی همه چی تموم بوده......

اره من واقعا دوستش داشتم یکم حسودی هم می کردم بهش ولی چون خیلی ناز و مهربون بود دلم نمیومد باهاش بد باشم 😁

اره من واقعا دوستش داشتم یکم حسودی هم می کردم بهش ولی چون خیلی ناز و مهربون بود دلم نمیومد باهاش بد ...

خیلی کامل بوده

من تاحالا یک نفر که همهچیز باهم داشته باشه ندیده بودم...

یا طرف خیلی باهوش بوده، یا خیلی زیبا و.......

خیلی کامل بودهمن تاحالا یک نفر که همهچیز باهم داشته باشه ندیده بودم... یا طرف خیلی باهوش بوده، یا خی ...

من هم همین یک نفر رو فقط دیدم کامل بود اونم سال دوازدهم تازه اومده بود مدرسه ما

من خودم قیافم تقریبا خوب هست ولی اون کجا و من کجا

همیشه همه بهش حسودی میکنند زنها حسودی میکنند اذیتش میکنند مردا هم چون ندارنش حسودی میکنند و اذیتش میکنند در نتیجه همیشه تنهاست و اذیته یک جورایی سخته آخرشم مریض میشی سرش

خیلی کامل بودهمن تاحالا یک نفر که همهچیز باهم داشته باشه ندیده بودم... یا طرف خیلی باهوش بوده، یا خی ...

میشه کامل بود هرچند کامل بودن فقط به اینا نیست طرز تفکر از نظر من مهمترین شاخصست/:

خوشگل و باهوش و مهربون با هم دیدم

ولی نمیدونم چرا هر چی ادمه خوشگل دیدم همچین روابط اجتماعیشون خوب نبود یا انگار خیلی مجلس گرم کن نیستن

اما ما از زندگی بقیه خبر نداریم منم قبلا هیچی نداشتم بدبخت به تمام معنا فقط قیافم جنبه مثبتم بود بعد یکی میاد میگه خوش به حالت واقعا درست نیست