2777
2789
عنوان

چقدر خوبه هنوز بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 71 پست

و قطعاً دلیل درست نویسی دهه پنجاه و شصتی ها اینه اونا بیشتر کتاب میخوندن و چشمشون به املا صحیح کلمات اشنا تره

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

من خودم هشتادی هستم و از این طور نوشتن خیلی بدم میاد یک بار هم تو گروه دوستان گفتم که این هایی که این طوری می‌نویسد فکر میکنند خیلی شاخن ولی در واقع بی سواد هستند 😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و قطعاً دلیل درست نویسی دهه پنجاه و شصتی ها اینه اونا بیشتر کتاب میخوندن و چشمشون به املا صحیح کلمات ...

نه بابا بحث این حرف ها نیست . بحث اینه فکر میکنند خیلی باحال و خاص و شاخ هستند ...

دقیقا منم خیلی بدم میاد مخصوصا این هکسره خیلی تو مخم میزه

خیلی خیلی تو مخه .خیلی واضحه کجا باید ه و کجا باید کسره باشه و من گاهی واقعا نمی‌فهمم مثلا دره اتاق یعنی چی

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی