2777
2789
عنوان

فکر کنم بدبخت شدم 🫠

528 بازدید | 8 پست

من قرار ماه جدید بلفاروپلاستی انجام بدم اما سر کار بهم 10 روز بیشتر مرخصی نداده نمیدونم اصلا بعد 10 روز چشمام خوب میشه که برم یا نه🫠🥲☹️ بنظرتون چیکارکنم 

اکانت واگذار شد .

آره عزیزم،روز هفتم میری بخیه هاتو میکشی،روز دهم هم دیگه خوبی،که بعد از بخیه کشیدن باید پماد و ترمیم کننده بزنی

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم،روز هفتم میری بخیه هاتو میکشی،روز دهم هم دیگه خوبی،که بعد از بخیه کشیدن باید پماد و ترمیم ...

🥲🫠 آخه محیط کارم خیلی رفت و آمد توش زیاده میگم لابد همه با تعجب نگاه میکنن☹️☹️☹️

اکانت واگذار شد .

🥲🫠 آخه محیط کارم خیلی رفت و آمد توش زیاده میگم لابد همه با تعجب نگاه میکنن☹️☹️☹️

نه اونقد ک پیدا نیست،ی خطه نازکه

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️
هفته اول ک خیلی بد میشه ولی بعدش ک بخیه هارو میکشن بهتر میشه ولی یه ماه اول قیافه یه جوری میشه 

🫤به صاحبکارم گفتم گفت آره میدونم باید استراحت کنید اما اگه از 10 روز بیشتر خواستی استراحت کنی دیگه نیا☹️☹️

اکانت واگذار شد .

😂☹️من دکوراسیون کار میکنم 😂🫤 بعد دکوراسیون کودک ☹️🫤😂 خودم آماده کردم جیغ بزنن 

نه عزیزم بد نمیشه،نگران نباش