2777
2789
عنوان

کسایی ک سیر میخورن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 62 پست
😑😑😑😑 وای

دیگه حالا مشهدی ها حلیم و قیمه میخورن

اصفهونی ها دوغ و گوشفیل و نمیدونم خورشت ماست

قزوینی ها اجیل میریزن تو غذا میشه قیمه نثار و...

هر جا ی جوره دیگه

اکثر ما عاشق این ترکیبیم

لذتشم فقط خودمون درک میکنیم که ذائقمون همین جوری شکل گرفته با برنج کته و چنجه چرب شمالی 😋😋😋😋

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آخه مگه‌مجبوری خام بخوری من فقط یه دفه خواستم ببینم مزش چیه چشیدم  سیر خام به شدت قند و فشار خ ...

نمیخوام ک بخورم میخوام بدونم بقیه چجوری تحمل میکنن

مثلا رفته بودم مشهد ی زنه توی حرف ب حدی سیر خورده بود ک کلا همه اونجا دماغشونو گرفته بودن

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه حالا مشهدی ها حلیم و قیمه میخورن اصفهونی ها دوغ و گوشفیل و نمیدونم خورشت ماست قزوینی ها اجیل ...

فوش ناموسی دادی ب من🤣🤣

دوغ و گوشفیل و خورش ماست عشقه🤣🤣🤣

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
فوش ناموسی دادی ب من🤣🤣 دوغ و گوشفیل و خورش ماست عشقه🤣🤣🤣

خب من دوس ندارم برام عجیبه

همونقدر که سیر و باقالی و اشپل و..برای شما عجیبه و جالب نیست😄

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نمیخوام ک بخورم میخوام بدونم بقیه چجوری تحمل میکنن مثلا رفته بودم مشهد ی زنه توی حرف ب حدی سیر خورد ...

احتمالا سیر ترشی خورده بوده یا سیر توی غذا خورده مثلا بابام املت با یه عالمه سیر درست میککه دهنش خیلی بوی سیر میده ما هم میریم پیشش میخوریم که دیگه بوشو نفهمیم یا سیر ترشی میخوره که زمان زیادی از انداختنش نگذشته طبیعتا بو میده دهنش

خوردن سیر خام خیلی سخته و خیلی کم کشیه که بتونه بخوره 

سیر خام طعمشو دوست دارم

ولی چون ادم معذبی هستم هیچوقت نمیخورم ک یذره هم بوی دهنم کسیوازار نده

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

وای من عاشق سیر خامم 

از شمال گرفتیم 

تو راه عین نقل و نبات همه رو خوردم🥴🥴

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

تنده خیلی😆😆 و دهنت بو میگیره و بابد بیای نی نی سایت تاپیک بزنی چی بخورم بوش بره؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

وای من عاشق سیر خامم  از شمال گرفتیم  تو راه عین نبات همه رو خوردم🥴🥴

سیر فقط سیر همدان ، بقیه رو بده بره😉😉

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️