2777
2789
عنوان

خواهرشوهر مدبر من

312 بازدید | 27 پست

از اول زندگی مشترک م.هر چی پول نیومد دستم خرج پوشاک وخوراک میشد بچه شیر ب شیر داشتم چیزی برای وسیله خونه اضاف نمیومد...اهل مسافرت نبودیم .الان که فکر میکنم لنگ پنجاه ملیون هستیم میگم کاش اون موقع کمتر میپوشیدم سکه گرمی برمیداشتم الان گره از کارم باز میشد.خواهرشوهرم شرایط منو داره ولی پس انداز داره اصلا بخودش نمی‌رسه و همیشه کمک خرج همسرشه.حسودیم شد که چقدر با همسرش همدل هست من نتونستم اینطور حامی همسرم باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن اقلا تو ۴ صباح زندگی کردی خوشی کردی 

اون حسرتش رو داره همیشه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

از اینکه قربانی بوده تو زندگیش شما بهش حسادت میکتی؟ از اینکه همیشه خودش رو ندیده جای حسادت داره؟ این همدل بودن نیست سنگ زیرین آسياب بودنه له شونه ندیده شدنه خواهر شوهر شما به خودش احترام نذاشته 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
یعنی میشه اشتباه مالی رو جبران کرد؟من خیای اشتباها داشتم

صددرصد

اول از همه از خدا بخواین به مالتون برکت بده، پولدار بودن مهم نیس، برکت داشتن مهمه

دوم اینکه حتی موقع خرج کردن هم با لذت خرج کنید و خداروشکر کنید که این پول داشتید و تونستید چیزی بخرید

بعدشم تعادل باید داشت، هرچقد درآمدتونه حتما یه مقدارش پس انداز کنید

صددرصد اول از همه از خدا بخواین به مالتون برکت بده، پولدار بودن مهم نیس، برکت داشتن مهمه دوم اینکه ...

آره واقعا برکت مهم دوس دارم از زندگیمم لذت ببرم نه که فقط پس انداز کنم ولی خوب به قول شما تعادل مهم هم پس انداز باشه هم اینکه بتونم خوب زندگی کنم

فکر اقتصادی داشته باشید

کوچکترین نمونه اش، اینه که مثلا همسرتون 500تمن بهتون پول میده برید میوه و سیفیجات بخرید، برید از جایی بخرید که قیمتش مناسبتره، بجای 500تمن، 350بشه، 150تمن پس انداز کنسد