2777
2789
عنوان

خواهرشوهر مدبر من

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 27 پست

متاسفانه انقدر شرایط اقتصادی بده ک باااید قناعت رو یاد گرفت. اگر جز طبقه مرفه باشیم ک خب قناعت زیاد مهم نیست اما اکثرا متوسطیم و باید فکر اینده بچه ها باشیم. تا حد امکان باید از خرجهای اضافه بزنیم و برنامه ریزی کنیم ک بشه دوتا رو ۴ تا کرد. وگرنه تا آخر عمر باید مستاجری و بی پولی رو هم خودمون تحمل کنیم هم بچه ها.

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه انقدر شرایط اقتصادی بده ک باااید قناعت رو یاد گرفت. اگر جز طبقه مرفه باشیم ک خب قناعت زیاد ...

اتفاقا پولدارا بهتر از ماها قناعت میکنن

دقت کنی خیلیاشون انقد ک ماها تجملاتی هستیم اونا نیستن

درست خرج کردن واسه هر قشری مهم و ضروریه

به نظرتون با ۱۰۰تومن چکار میشه کرد؟

این مثال بود، شما ممکنه لباس داشته باشی باز طبق مد روز بری یه چی دیگه بخری که خیلی ضروری نباشه

این فکر اقتصادی باید کل خانواده داشته باشن

مثلا من همیشه موقع حراج تابستون ک شهریور و معر هستش میرم لباس عید میخرم، نزدیک عید هم خیلی گرونه و هم همه جا شلوغ

اتفاقا پولدارا بهتر از ماها قناعت میکنن دقت کنی خیلیاشون انقد ک ماها تجملاتی هستیم اونا نیستن درست ...

منظور من از قناعت یعنی آرایشگاه رفتن رو کمتر کنیم، خودمون مصرف کننده نباشیم خیاطی یاد بگیریم بتونیم لباس برا خودمون حداقل بدوزیم. برا بچه هامون. نه لباس مجلسی لباس خانگی حداقل. بچه ها رو با تنقلات بیرونی ک همش ضرره وفق ندیم. فست فود رو کمتر مصرف کنیم و خودمون درست کنیم. و خیلی چیزهای دیگه. طبیعتا پولدارها اینکارا رو نمیکنن تا جایی ک من دیدم.

منظور من از قناعت یعنی آرایشگاه رفتن رو کمتر کنیم، خودمون مصرف کننده نباشیم خیاطی یاد بگیریم بتونیم ...

اوتا هم نسبت به درامدشون خیلیاشون قناعت میکنن، و الا اونا هم پولدار نمیشدن

با یه پولدار معامله کن، از یک قرون پولش نمیگذره

قدر پولش بیشتر میدونه

اوتا هم نسبت به درامدشون خیلیاشون قناعت میکنن، و الا اونا هم پولدار نمیشدن با یه پولدار معامله کن، ...

اره اتفاقا صابونشون خورده ب تنم😂😂

ولی خب اخلاق ها متفاوته. قناعت ما بااونا متفاوته.

این مثال بود، شما ممکنه لباس داشته باشی باز طبق مد روز بری یه چی دیگه بخری که خیلی ضروری نباشه این ...

😂😂نه عزیزم چون فکر کردم فکر اقتصادیت خوبه خواستم بپرسم با۱۰۰میلیون چکار میشه کرد؟ خودم میگم اگه سری سوم ثبت نام ماشین اومد برا ماشین اسم بنویسم حتی اگه یه سال ونیم دبگه تحویل بدن

😂😂نه عزیزم چون فکر کردم فکر اقتصادیت خوبه خواستم بپرسم با۱۰۰میلیون چکار میشه کرد؟ خودم میگم اگه سر ...

صد میلیون؟! 

فک کردم صد هزلر تمن😂😂😂

من بنظرم ماشین بدرد نمیخوره

طلا بخر، خیلی خوبداومده پایین

طلا دست دوم

صد میلیون؟!  فک کردم صد هزلر تمن😂😂😂 من بنظرم ماشین بدرد نمیخوره طلا بخر، خیلی خوبداومده پ ...

آخه طلا تو طولانی مدت سودده ماشینمون زیاد خوب نیس گفتم باهاش ثبت نام کنیم بلکه یه ماشین صفر داشته باشیم

آخه طلا تو طولانی مدت سودده ماشینمون زیاد خوب نیس گفتم باهاش ثبت نام کنیم بلکه یه ماشین صفر داشته با ...

ماشین احتمال پایین اومدنش هس

بعدشم دوسال بعد تحویل میدن

اینسری هم که صدتمن افرادی ک اسمشون درنیومده بود همچنات بلوکه مونده بود

آخه طلا تو طولانی مدت سودده ماشینمون زیاد خوب نیس گفتم باهاش ثبت نام کنیم بلکه یه ماشین صفر داشته با ...

من شنیدم موتور هم خوب اومده پایین

یه موتور بخر، گرون شد بفروش