از اول زندگی مشترک م.هر چی پول نیومد دستم خرج پوشاک وخوراک میشد بچه شیر ب شیر داشتم چیزی برای وسیله خونه اضاف نمیومد...اهل مسافرت نبودیم .الان که فکر میکنم لنگ پنجاه ملیون هستیم میگم کاش اون موقع کمتر میپوشیدم سکه گرمی برمیداشتم الان گره از کارم باز میشد.خواهرشوهرم شرایط منو داره ولی پس انداز داره اصلا بخودش نمیرسه و همیشه کمک خرج همسرشه.حسودیم شد که چقدر با همسرش همدل هست من نتونستم اینطور حامی همسرم باشم
متاسفانه انقدر شرایط اقتصادی بده ک باااید قناعت رو یاد گرفت. اگر جز طبقه مرفه باشیم ک خب قناعت زیاد مهم نیست اما اکثرا متوسطیم و باید فکر اینده بچه ها باشیم. تا حد امکان باید از خرجهای اضافه بزنیم و برنامه ریزی کنیم ک بشه دوتا رو ۴ تا کرد. وگرنه تا آخر عمر باید مستاجری و بی پولی رو هم خودمون تحمل کنیم هم بچه ها.
کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا پولدارا بهتر از ماها قناعت میکنن دقت کنی خیلیاشون انقد ک ماها تجملاتی هستیم اونا نیستن درست ...
منظور من از قناعت یعنی آرایشگاه رفتن رو کمتر کنیم، خودمون مصرف کننده نباشیم خیاطی یاد بگیریم بتونیم لباس برا خودمون حداقل بدوزیم. برا بچه هامون. نه لباس مجلسی لباس خانگی حداقل. بچه ها رو با تنقلات بیرونی ک همش ضرره وفق ندیم. فست فود رو کمتر مصرف کنیم و خودمون درست کنیم. و خیلی چیزهای دیگه. طبیعتا پولدارها اینکارا رو نمیکنن تا جایی ک من دیدم.
کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
این مثال بود، شما ممکنه لباس داشته باشی باز طبق مد روز بری یه چی دیگه بخری که خیلی ضروری نباشه این ...
😂😂نه عزیزم چون فکر کردم فکر اقتصادیت خوبه خواستم بپرسم با۱۰۰میلیون چکار میشه کرد؟ خودم میگم اگه سری سوم ثبت نام ماشین اومد برا ماشین اسم بنویسم حتی اگه یه سال ونیم دبگه تحویل بدن