2777
2789
عنوان

ضخامت مثانه در پسر ۸ ساله ام

4568 بازدید | 25 پست

سلام دوستان عزیز خوبید انشاالله؟ پسر ۸ ساله م چند وقت موقع ادرار زیر نافش و بالای آلتش درد میگرفت بردمش سونوگرافی انجام دادن براش دکتر گفت دیواره مثانه ش ضخیم شده ۳ میلی متر  البته دکتر دارو داده ولی نگفت چرا اینجوری شده توو نت چیزهای خوبی نخوندم و این موضوع منو خیلی نگران کرده  و میترسم خواهش میکنم اگر کسی همچین تجربه ای داشته منو راهنمایی کنه، میدونم دوستانی که مادر هستن حال منو درک میکنن خواهش میکنم تجربیاتتون رو بگید🙏🙏🙏🙏خدا عزیزاتون رو بهتون ببخشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش اطلاعی ندارم فقط میدونم یه دکتری هست که تو حوزه‌ی اورولوژی اطفال کارش بیسته‌. یادمه شبنم شاهرخی پسرش رو پیش این عمل کرد. دکتر فرزانه شریفی اقدس

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 
من ۴ میلیمترم حالمم خوبه نگران نباش

سلام دوست عزیز شما چیکار کردید خوب شدید؟ درد موقع ادرار نداشتید یا ندارید؟ برای پسر من الان که سونوش رو دقیق نگاه کردم ضخامت رو زده ۶/۸ میلیمتر ، بردمش ازمایش ادرار داد همه چیزش منفی بود هیچ عفونتی نداشت ، پس چرا اینجوری شده خواهش میکنم اگر اطلاعاتی یا تجربه ای داری منو راهنمایی کن میترسم براش

سلام دوست عزیز شما چیکار کردید خوب شدید؟ درد موقع ادرار نداشتید یا ندارید؟ برای پسر من الان که سونوش ...

ببینین کار خاصی نمیشه براش کرد

مال من از ۸ سالگیم ۴ یا ۵ میل بود الانم همونقدره

مشکلمم این بود که ادرارم تخلیه کامل نمیشد و چن سی سی باقی میموند و عفونت ادرار درست میکرد

علت افزایش جدار مثانه رو پزشک تشخیص میده،مال من به خاطر عفونتای مکرر جدارش ضخیم شد

شما باید ببینین تو پسرتون علتش چی بوده.ببرینش متخصص کلیه و مجاری ادرار کودکان که علت رو پیدا کنه و جلوی بیشتر شدنش رو بگیره.

چون جدار هرچی بیشتر بشه کم کم مثانه رو ناتوان می کنه و حتی کلیه ها هم آسیب می بینن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببینین کار خاصی نمیشه براش کرد مال من از ۸ سالگیم ۴ یا ۵ میل بود الانم همونقدره مشکلمم این بود که ...

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییت، پسرم رو براش ازمایش کشت ادرار گرفتم هیچ مشکلی از نظر عفونت و اینا نداشت نمیدونم چرا اینجور شده دعا کن مشکل خاصی نباشه و زودی خوب شه الان داره داروی فلوکستین و تولرین ۱ میخوره  خدا کمکم کنه دلم براش خونه، در هر حال ممنونتم از راهنماییت🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییت، پسرم رو براش ازمایش کشت ادرار گرفتم هیچ مشکلی از نظر عفونت و این ...

سلام

خواهش می کنم

نه الزاما عفونت نیس که مثانه رو ضخیم می کنه،میتونه مشکلات دیگه ای هم باشن که توی آزمایش ادرار معلوم نمیشن

شما باید با یه متخصص کلیه و مجاری ادرار کودکان مشورت کنین تا آزمایش های تکمیلی رو براش انجام بدن و خیالتون راحت بشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

سلام خواهش می کنم نه الزاما عفونت نیس که مثانه رو ضخیم می کنه،میتونه مشکلات دیگه ای هم باشن که توی ...

سلام عزیزم توروخدا بگو چه مشکلاتی؟ من دارم دق میکنم😭مادرم ادرارش انگار خونی بوده چند روز پیش، دیروز رفت سونو کرد و ازمایش داد، تو سونوش گویا یه مقدار یه قسمتی از مثانه جدارش نامنظم هست😭😭😭

سلام عزیزم توروخدا بگو چه مشکلاتی؟ من دارم دق میکنم😭مادرم ادرارش انگار خونی بوده چند روز پیش، دیروز ...

سلام

مشکلاتی مثل عفونت ادراری مزمن،التهاب و زخم مثانه،وجود توده تو مثانه،....

علتای زیادی داره

ولی اکثرا قابل درمانن نگران نباشین

فقط پیگیری کنن حتما

سلام مشکلاتی مثل عفونت ادراری مزمن،التهاب و زخم مثانه،وجود توده تو مثانه،.... علتای زیادی داره ول ...

سلام ممنونم جواب دادی. تو نت نوشته بدخیمیهای مثانه اغلب برمیگردن مجدد😭خیلی استرس دارم😭خدایا...😭توروخدا دکتر خوب برای سیستوسکوپی اگر میشناسی بهم معرفی کن ممنونت میشم.اگر خانم باشه که چه بهتر

سلام ممنونم جواب دادی. تو نت نوشته بدخیمیهای مثانه اغلب برمیگردن مجدد😭خیلی استرس دارم😭خدایا...😭تو ...

نه بابا حالا خودتونو نبازین

حالا از کجا معلوم که بدخیم باشه

من اورولوژیست خوب دکتر فرزانه شریفی اقدس رو میشناسم تو سعادت آباد کارش عالیه

نه بابا حالا خودتونو نبازین حالا از کجا معلوم که بدخیم باشه من اورولوژیست خوب دکتر فرزانه شریفی اق ...

نمیدونم به خدا😭😭یه حمد شفا میخونی براش 😭😔 

ممنونتم وقت بگیریم ازش بره پیشش

نمیدونم به خدا😭😭یه حمد شفا میخونی براش 😭😔  ممنونتم وقت بگیریم ازش بره پیشش

ایشالا خوب میشن❤️

نگران نباش

خواهش می کنم

ایشالا خوب میشن❤️ نگران نباش خواهش می کنم

عزیزم ببخشید مطبش اینه:فتحی شقاقی - نبش خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی (یوسف آباد) و چهلستون - ساختمان پزشکان سبز تلفن: ۲۲۳۵۱۶۳۱

بیمارستان عرفان و لبافی نژاد هم هست؟