2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

105 بازدید | 20 پست

سلام مامانا امیدوارم که حالتون خوب باشه

پسر من چند روز دیگه چهار ماهش تکمیل میشه چند روزیه به پروتئین گاوی حساسیت نشون داده 

شیر خودمو میخوره 

بجز لبنیات و گوشت گاوی 

وچیزای که توشون شیر هست از چی استفاده نکنم؟

عضو 

علائمش چجوریه؟چطور اینقدر دیر نشون داده؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مدفوعش رگه های خون دیدم گفت حساسین به پروتیین گاوی داره

اره درسته منم پسرم حساسیت داشت اما برای پسرم از بیست روزگیش مشخص شد.خیلی چیزا رو از رژیم غذاییم حذف کردم.

حتی غذایی که با گوشت گاو پخته شده ابش رو هم نباید بخوری

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
خیلی رژیمش سخته🥲

خیلییی...من خیلی پشیمونم به خودم سخت گرفتم‌‌...هیچی نمیخوردم هیچ وقت شیر نداشتم اصرار هم داشتم شیر خودمو بدم به بچه... کاش شیر خشک داده بودم نه بچه اذیت میشد نه خودم...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اره درسته منم پسرم حساسیت داشت اما برای پسرم از بیست روزگیش مشخص شد.خیلی چیزا رو از رژیم غذاییم حذف ...

میگم شما تست حساسیت دادی

من بردم متخصص اطفال لازمه ببرم متخصص آلرژی؟

عضو 
بخوام الان بدم بنظرت میگیره شیر خشک؟ 

تاحالا شیر خشک ندادی؟ شیر خشک مخصوص باید بگیری ها ضد آلرژی... تا میتونی شیر خودتو بده بهش اگه دیدی نمیتونی و شیر نداری و اذیت میشی شیر خشک بگیر براش

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
تاحالا شیر خشک ندادی؟ شیر خشک مخصوص باید بگیری ها ضد آلرژی... تا میتونی شیر خودتو بده بهش اگه دیدی ن ...

نه شیر خودمو میخوره فقط 

چی خوبه بخورم شیر تقویت بشه مثلا از میوه ها ؟

خرما میتونم بخوم؟

عضو