2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من نمیخوام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 83 پست
اخه اخلاق خیلی مهمه نه؟

صد درصد مهمه به حرف اینا گوش نکن همینا فردا میان میگن شوعرت اخلاق نداشت چرا بچه اوردی

تو اون زندگی فقط تو عذاب مکشی اون بچه

تا اخلاقش درست نشده نیار

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن ۶ سال پای یکی بشینی بعد یهو بفهمی طرف الکی ازدواج کرده و اصلا بچه نمیخواد معلومه دعواتون میش ...

اعتراف اولا دوما میگه کتک میزنه فحاشی بدتر از این

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
وظیفه مال سرباز خونست یه زن وظیفه نداره حتما بچه بیاره بچه باید هردو نفر بیارن بچه بیاره شوهرش فحا ...

خانمم نفس عمیق بکش....من باحالت سئوالی نوشتم...یعنی کی گفته وظیفشه ...عجبا...فقط منتظرین اسلحه بکشین

خوب شد؟؟؟؟
میگه شوهرم عصبیه ،دست بزن داره فحشم میده،این فردا بچه گریه کنه پامیشه نصفش میکنه اخه یکم فکرر کنید م ...

مردا الکی وبی دلیل نمیزنن من شمارو نمیگم چون نمیشناسم ولی بعضی زنا خدایی هرکار دوست دارن میکنن آخرم میان میگن شوهرم دسته به زن داره زندگی دوطرفست خوب رفتار کنی واوکی باشه طرفم خوب میشه کم کم اگه بعد ۶ سال نتونستی کاری کنی برازندگیت برو مشاور اول خودت باهاش حرف بزن ببین مشکل کارتو چیه بعد شوهرتو ببر اگه واقعا از اول عصبی بوده ومشکل داره قرص آرام بخش بهش بدن مادر وتربیت کننده بچه تویی پسفردا پشیمون میشی ازماگفتن

خب باید بچه بیاری وظیفته.  در ضمن طبق قانون تمکین نکنی حتی میتونه نذاره بری سر کار محض اطلاع.&n ...

عزیزم اخلاقشو چیکار کنم فحش های بدشو. تنفرش از خانوادمو 

اخه اخلاق خیلی مهمه نه؟

اخلاق از همه چی مهمتره 

با این چیزایی که از همسرت گفتی صلاحیت پدر شدن که هیچ صلاحیت همسر بودن هم نداره

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

خانمم نفس عمیق بکش....من باحالت سئوالی نوشتم...یعنی کی گفته وظیفشه ...عجبا...فقط منتظرین اسلحه بکشین

سوالی بچد علامت سوال بزار اسلحه نکشم

با این رفتارش بچه آوردن واقعا به ضرر اون بچه تمام میشه خواهش میکنم نکنید این کارو  بعدم بدن شم ...

بخدا خیلی دلم میسوزه همش تنهایی گریه میکنم خیلی بچه دوس داره همش میگه حس عذاب وجدان دارم

اخلاق از همه چی مهمتره  با این چیزایی که از همسرت گفتی صلاحیت پدر شدن که هیچ صلاحیت همسر بودن ...

انتخاب همسر قبله ازدواج نه ۶ سال بعد ازدواج حالا که این مرحله رو گذرونده باصبر وحوصله باید اوضاع رو اوکی کنه 

مردا الکی وبی دلیل نمیزنن من شمارو نمیگم چون نمیشناسم ولی بعضی زنا خدایی هرکار دوست دارن میکنن آخرم ...

تو مردی خیلی طرف مردا میگیری زن هرچقدر بد باشه مرد حق نداره کتک بزنه اخرش طلاقه

زدن فحاشی کار حیوانه ن انسان

عزیزم اخلاقشو چیکار کنم فحش های بدشو. تنفرش از خانوادمو 

عزیزم توی هر زندگی یکسری نقاط خاکستری وجود داره 

فحاشی قابل درمانه.  اینطور که من حدس میزنم شما هم بچه دوست داری ولی از اخلاق همسرت شاکی هستی. 

بهش بگو فحاشی شو بزاره کنار. البته کار یک روز و دو روز نیست. زمان می‌بره. بگو بچه یاد میگیره و باید محیط آرامی براش فراهم کنیم. 

درمورد خانواده ات هم شاید باهاشون راحت نیست. مثلا تیکه میندازن یا دخالت میکنن 

خودت علتش رو پیدا کن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بخدا خیلی دلم میسوزه همش تنهایی گریه میکنم خیلی بچه دوس داره همش میگه حس عذاب وجدان دارم

خوبه عدابه وجدان میگیری چون باید بگیری حس پدری رو به شوهرت هدیه نمیدی باهاش صحبت کن متقاعد کن قبلش مشاوره برین قبله اقدام وجزاین شرط وشروط بزار براش که بعد بچه دارشدن زیرش نزنه ورواخلاقش کارکنه بقیه رو بسپار به خدا

دلن برا خودت بسوزه اون بچه چه گناهی کرده پدرش فوش بده کتک بزنه تا اخلاقش درست نشده نیار اگه عقل داری نمیاری بعدا نیایی اینجا بگی بچه دارم شوهرم بده بخاطر بچم موندم