2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من نمیخوام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 83 پست
۶ ساله که ازدواج کردی گلم نمیدونم دلیلت چیه نمیخوای مادربشی ولی شرایطتت هرچندقم سخت هست باوجود اینکه ...

با این شوهر بچه میخواد چیکار والا اونا که بچه دار شدن کجا دنیارو گرفتن

از این مرد بچه بیاره که عذابش بده 

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
من هم سرکار میرم هم بچه دارم،مگه نمیشه جفتشو باهم داشت؟! پسرم از سه ماهگی میموند پیش پرستار

بحث اینه که شوهرشم اخلاق خوب نداره

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بیخیال شدم ولی گفتم بچه هرگز

عزیزم این حق همسرت هست (فرقی نداره . اگه جای شما برعکس بود و همسرت بچه نمی‌خواست ، بازم حق شما بود که مادر بشی ) 

زن و شوهر یکسری تکالیف در قبال هم دارن. اول ازدواج باید در جریان میذاشتی که نذاشتی 

الآنم بشین باهاش منطقی حرف بزن.  خودت هم همه ی جوانب رو نگاه کن 

فقط تحت تاثیر نینی سایت نشین و بگو من بچه نیمخوام !!

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

۶ ساله که ازدواج کردی گلم نمیدونم دلیلت چیه نمیخوای مادربشی ولی شرایطتت هرچندقم سخت هست باوجود اینکه ...

میگه شوهرم عصبیه ،دست بزن داره فحشم میده،این فردا بچه گریه کنه پامیشه نصفش میکنه اخه یکم فکرر کنید می فهمید چرا نمیخواد

ok bye
نه میگم عصبی میشه دعوا راه میندازه

مشاوره میاد ؟؟ 

میرین پیش مشاور ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

وظیفته؟؟؟؟خودت بچه اصلا نمیخوای؟

وظیفه مال سرباز خونست

یه زن وظیفه نداره حتما بچه بیاره بچه باید هردو نفر بیارن

بچه بیاره شوهرش فحاشی کنه کتک بزنه همین شما میگی چرا با این شوهر بچه اوردی

میخواستم میترسم پشیمون بشم

بهش اولتیماتوم بده۰ ....بگو حداقل فلان تایم باید من اخلاقیاتتو تایید کنم بعد اقدام میکنیم...بگو من باید از پدر بچه م مطمئن باشم...اگر شرایط مالیت اوکیه پشیمون نمیشی....فقط حتما از همسرت مطمئن شو...بچه الگوی خوب میخواد...توپو بنداز زمین خودش....

خوب شد؟؟؟؟
بحث اینه که شوهرشم اخلاق خوب نداره

فکر کن ۶ سال پای یکی بشینی بعد یهو بفهمی طرف الکی ازدواج کرده و اصلا بچه نمیخواد

معلومه دعواتون میشه و یه چیزی میگین بهش

همین که خودش اعطراف میکنه آدم بدی نیست یعنی طرف مشکل حادی نداره