2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من نمیخوام چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 83 پست
بخدا خیلی دلم میسوزه همش تنهایی گریه میکنم خیلی بچه دوس داره همش میگه حس عذاب وجدان دارم

من به عنوان بچه یه پدر مادر شبیه وضعیت شما این اوضاع رو تجربه کردم و فقط میگم کاش دنیا نمی آمدم، بازم خود دانید داری میبینی هر کدوممون به یه نحوی که البته چندین نحو تو این زندگی داریم میسوزیم روز به روزمداره بدتر میشه 

خودت میدونی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا الکی وبی دلیل نمیزنن من شمارو نمیگم چون نمیشناسم ولی بعضی زنا خدایی هرکار دوست دارن میکنن آخرم ...

الان این حرفا رو جدی گفتی؟ 

یعنی به مردا حق میدی همسرشونو بزنن؟ 

اگه خانم بددهنی میکنه آقا هم در جواب  میتونه بددهنی کنه نه اینکه بزنتش 

مگه حیوانه که بزنتش؟ 

هرچند انسان سالم  حیوانو هم نمیزنه

واقعا از ماست که بر ماست

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

تو مردی خیلی طرف مردا میگیری زن هرچقدر بد باشه مرد حق نداره کتک بزنه اخرش طلاقه زدن فحاشی کار حیوان ...

من زنم نه مرد عاقلانه حرف میزنم طرف کسی نیستم بله زدن درهیچ صورتی جوازش صورت نمیگیره ودرست نیست ولی بهتره به جایه اینکه احساساتی تصمیم بگیریم علت اینکاره اشتباه رو بفهمیم تا دیگه اتفاق نیفته نه که بدتر کنیم همیشه طلاق بهترین راه نیس 

من زنم نه مرد عاقلانه حرف میزنم طرف کسی نیستم بله زدن درهیچ صورتی جوازش صورت نمیگیره ودرست نیست ولی ...

مگه من گفتم طلاق گفتم بچه نیاره پس فردا اینا به مشکل خوردن شما پاسخگو اون بچه خواهی بود اول مشکل باید حل بشع

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
انتخاب همسر قبله ازدواج نه ۶ سال بعد ازدواج حالا که این مرحله رو گذرونده باصبر وحوصله باید اوضاع رو ...

داره میگه بددهنه، دست بزن داره

قبل ازدواج اشتباه کرد 

چرا به خاطر یه انتخاب باید بسوزه؟ 

اگه میتونه درستش کنه که خیلی هم عالی منم تشویق میکنم درستش کنه

ولی اگه میبینه درست نمیشه باید یه فکری برای عزت نفسش که داره له میشه بکنه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

مردا الکی وبی دلیل نمیزنن من شمارو نمیگم چون نمیشناسم ولی بعضی زنا خدایی هرکار دوست دارن میکنن آخرم ...

ببین اوج حقارت رو تو کامنت شما میشه درک کرد..

مغزمو رگ ب رگ کردی ـــ مردا الکی نمیزنن؟

ok bye
الان این حرفا رو جدی گفتی؟  یعنی به مردا حق میدی همسرشونو بزنن؟  اگه خانم بددهنی میکنه آ ...

چرا جبهه میگیرین وچیزی که متوجهش نمیشینو الکی بیان میکنین میبرین ومیدوزین من زدن رو اصلاااا تایید نمیکنم خیلی هم کاره اشتباهی هستتتتتت 

فحاشی ام بدتر ازاووووون

دارم میگیم آی خانما  عصبانیت زن به فحش وبددهنیشه سیستمشه وعصبانیت مرد در قدرت عضلات وبدن 

هردوش خیلی زشته وتاثیر زیادی داره چرا فقط کاره مردارو میبینیم صددرصد کاره مردا بدهههه 

ولی اگه ازاول صبور بودیم ومشکلو از راه درستش حل میکردیم موجب زدن و... نمیشد بجا اینوه بگیم ای مردا بدن ای میزنن اینجوری اونجوری رو خودتون کار کنین کم غر بزنین درست مشکلاتو حل کنین اگه زدن نمیزنن به خدا 

اونیکه الکی میزنه مشکله روانی داره باید بره دکتر روانشناس اونکه دیگه آدم نیس اوکی چرا متوجه نمیشین..

مگه من گفتم طلاق گفتم بچه نیاره پس فردا اینا به مشکل خوردن شما پاسخگو اون بچه خواهی بود اول مشکل بای ...

مشکل حل بشه بعد بچه بیارن کسی نگف بدون کنار اومدن من کلی توضیح دادم دلیلی نمیبینم ازاول بگم

داره میگه بددهنه، دست بزن داره قبل ازدواج اشتباه کرد  چرا به خاطر یه انتخاب باید بسوزه؟  ...

بله حرفتون درسته 

ولی زود نباید جا بزنه تا جایی که میتونه امیدشو از دست نده صبر کنه ومشکلو حل کنه اگه ایشون به شوهرشون وابستگی وعلاقه نداش طلاق میگرف نمی اومد بگه شوهرم اینجوری واونجوری اوکی ؟ 

پس میتونن مشکلو حل کنن با اکسیر علاقه همه چی حله

خب تصمیم تو چیه؟میخوای بدون بچه بمونی باهاش؟خب اونم بچه میخواد🤔 باید خودت انتخاب کنی دیگه

دارم میرم مشاوره . خودمم گیج شدم 

فقط مطمئنم بعد بچه دار شدن مثل چی پشیمون میشم

دارم میرم مشاوره . خودمم گیج شدم  فقط مطمئنم بعد بچه دار شدن مثل چی پشیمون میشم

پس فعلا رو حرفت وایسا

بچه دار شدن الکی نیست،واقعا اعصاب میخاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight