2777
2789
عنوان

چیکار کنم با ماهی 15 میلیون پس انداز داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 33 پست
خرج لباس و دکتر و اینجور چیزا میشه 😕

خب همینا رو کم کن لباس و خوب نگهداری کن و به مقدار ضروری بخر 

برای دکتر هم از خودتون مراقبت کنید مثلا یکی از اشناهای ما زیر کولر میخوابه همش مریضه هی هم میرن دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره ۱۵ میلیون در ماه دارید یا ۳ میلیون . لطفا کسی که تاپیک میرنه قشنگ توضیح بده بعد نظر بخواد😅

خرج میشه نهایتا دو سه میلیون میمونه اونم چیزی نمیشه برای پس انداز

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
خب همینا رو کم کن لباس و خوب نگهداری کن و به مقدار ضروری بخر  برای دکتر هم از خودتون مراقبت کن ...

برای ناباروری هستش دکترامون

خرج میشه نهایتا دو سه میلیون میمونه اونم چیزی نمیشه برای پس انداز

خب ولخرجی نکن هرچی مونداخرماه سکه پارییان بهریاسکه بهار

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
نه من الان گرفتم. گفته ماهی ۱۵ تومن درامد داریم خورد و خوراکو که پدرشوهر میخره. ۳ تومن در ماه خرج لب ...

برعکسشو متوجه شدی سه تومن میمونه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
مگه میشه همچین پدرشوهری اونم تو این دوره زمونه.! اخه خرجا خیلی بالاست .گوشت و مرغ و برنج و حبوبات و ...

آره تقریبا برای خونش هر چی بخره به ما هم میده با اصرار

مگه میشه همچین پدرشوهری اونم تو این دوره زمونه.! اخه خرجا خیلی بالاست .گوشت و مرغ و برنج و حبوبات و ...

خب حتماباهمن دیگه.خیلیا باخونواده شوهر هستن مگه همه مث مادرشوهرمن گدان؟بریم خونش زهره ترک میشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
خب این اشکال نداره عزیزم ارزش داره واقعا ❤دکتر طب سنتی هم برو ان شاءالله زودتر جواب بگیری

ممنونم عزیزم