2777
2789

این ماجرای دیشبه

بعد شاید بگید توهم زدم یا صدای باده ولی به قرآن اصن باد نیست تازه گرمه
امروز نمیدونم صبح بود یا ظهر یه خراش کوچیک لپ ام برداشت بعد رفتم تو آینه نگاه کردم و دستمال کاغذی گذاشتم روش بعد حس کردم یه لحظه خون ه نبود تو آینه
گفتم حالا شاید خیالاتی شدم توهم زدم
حس میکنم یکیباهامه
پشت سرمه یا گاهیحط میکنم از پنجره زل زده
نکه دیونه ام?
بعد تازه دم دمای غروب ک تاریک بود و سرم تو گوشی بود حس کزدم یکی نگاه میکنه منم ڭفتم حتما آجیمه ولی اون تو حیاط بود
آقا نکنه روانی شدم?
اینم بگم ی زمانی داداشم میگفتن وبتی بابا بزرگ ام مرده جن رده شده آخه اونا خیلی باهم اوکی بودن
بعد بردیمش پ یش دعا نویس خوب سد
قلبم دارت میوفته ت شلوارم نکنه جن داریم ?
تازه رزق و روزی از خونمون کم شده هر بار هم ی بلای تازه میاد سرمون

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

اتاق منم شلوغه و ترسناک طوریه و تاریکه

بعضی وقتا حس میکنم یکی کنار گوشم داره نفسمیکشه

چیز میزم تو خونمون زیاد گم میشه

اینم بگن چند سال پیش مامان و بابام تا پای طلاق رفتن سر هیچ ووضعمون افتضاح بود

لای جرز سنگای توی حیاط یه برگه دعا پیدا کردن

بردیم گفتن اینو بندازین تو آب

بعد از اون همه چیز اوکی شد تو خونمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش هس.موهات گره میخوره؟

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
برام سوال شد مگه گره خوردن مو چه معنایی داره ؟

ن یکی از نشونه هاشه البته اگه باز چیزهای دیگه همراه باشه.مثلا گوشه گیر بشی از جنس مخالف متنفر بشی فکر خودکشی بزنه به سرت احساس زشتی بکنی دائم عفونت واژینال بگیری و اموال اینا

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

تجربه ای ندارم‌اما حرز ابی دجانه خوبه،اسپندوکندر دود کردن هم خوبه،قرآن بخون آیت الکرسی و ۴ قل،اذان بزار با صدای بلند تو خونه پخش شه، صوت تندخوانی سوره بقره رو از نت دانلود کن یک ساعت و بیست دقیقست ۴۵ روز بزار هرروز پشت سرهم تو خونه با صدای بلند پخش شه(حتما ۴۵ روز پشت سرهم باشه).

https://abzarek.ir/service-p/msg/2128118

خواهشا قبل ثبت تاپیک یه مرور بخون پراز غلط املاییه

ببخشید خانم معلم

چ کار ب این کارا داری

تو بخون اصل مطلبو بگیر دیه 😐