بله اشکال داره استخون اون ناحیه از بین میره اگه واقعا رد نمیشه
برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره نخ رد نمیشه از بالا پلی زیرش بازه اگه دکتر برم چجوری بینشو باز میکنه روکش آسیب نمیبینه؟
پل فرق میکنه من فکر کردم روکش رو میگید.
برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
من دندونمو روکش کردم بلند بود دکتر برام خیلی تراشیدش تا درست بشه نازک نشد فقط کمی سیاهی زیرش مشخص شد که اونم خیلی مهم نیس.
شمام فکر نکنم زیاد نیاز به تراش داشته باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
روش بلند بود تراشید خوب شد اما اومدم خونه چک کردم دیدم نخ نمیشه
همونم به تراش کوچیک میده درست میشه اصولا باید خودشون نخ رو چک کنن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....