2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 62 پست
ماباهم توی ی حیاطیم چون خیلی بزرگ هرکدوم ی گوشه اییم جاریمم همینجاس اونم از دستش درامون نیس 

غلط کرده زنیکه بیشعور. همشون همینن خودشون رو با ما مقایسه میکنند کاش میشد قبل دنیا اومدن بچه ات ازونجا برید.

برای زایمانت برو خونه مادرت بمون.چون شوهرت پسر داره اذیتت میکنه درکت میکنم منم مثل تو ام.وقتی مادرشوهرت اینطوری میگه جوابش نده کم محلش کن  بخند به حرفاش تو روش تا خفه بشه

ازونطرف برای شوهرت همش مظلوم نمایی کن فلان چیزو میخوام و......

دروغ میگن من کلی رو شکمم مریضم حتی سرماخوردم س ماه اول هرروز زیر سرم بودم اخ نگفتم تنها استراحت میکردم اوناهم هی میگفتن خاله های شوهرم دییونم کرده بودن ...یروز مریض شد مادرشوهرم بش سرم زدن جیغ میزد کل بیمارستان فهمیدن بعد نمیدونم چرا میگن ما قوی هستیم صبور هستیم 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یچیزی میگم ک اصلا قصد سرزنش کردنت و کلا قصد بدی ندارم . فقط میخوام بدونم چرا زن ی مردی شدی ک زنشو طلاق داده بود ؟و از اون بد تر ی بچه ام داشت؟و از اون بد تر رفتی با مادر شوهر یجا زندگی میکنی؟مگه چند سالته؟سنتم ک فک نکنم پایین باشه پس چطور این شرایطو پذیرفتی؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
شما که ازدواج دومته چرا همیچین ازدواجی و قبول کردی چرا با مادر شوهر ی جا داری زندگی می‌کنی کسایی که ...

انتخابم درست جانم خونم کلا مجزاس ولی حیاط پدرشوهرم بیش از ۱۰۰۰متر و بین ما جاریم مادرشوهرم تقسیم هرکی حیاط خودشو دارع 

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

آن شا الله که جد بچتون نگهدار شما و بچه هر دو باشه

الا بذکر الله تطمئن القلوب ....اهمیت ندید به حرف های پوچی که فقط بهتون میریزه چون الان شما وضعیتتون با همیشه فرق داره

فقط شما که انقدر خانم هستین و مهربان حواستون باشه بچتون که بدنیا اومد تو جهخودتون و شوهرتون به پسر همسرتون کم نشه....اونم الان بچه شما به حساب میاد 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
شما که ازدواج دومته چرا همیچین ازدواجی و قبول کردی چرا با مادر شوهر ی جا داری زندگی می‌کنی کسایی که ...

الان مشکل شوهرش نیست کنار شوهرش و پسر بزرگش خوشحال و این یعنی انتخابش درسته 

اون پیر زن یه چیزی گفت والا منم زندگی اول ام و مادر شوهرم متلک میگه بد دهنی میکنه خب خودش زشت میکنه ما ک آدم حسابش نمی‌کنیم تربیت اون ضعیفه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

ماباهم توی ی حیاطیم چون خیلی بزرگ هرکدوم ی گوشه اییم جاریمم همینجاس اونم از دستش درامون نیس 

صبور باش و سعی کن بی اهمیت باشی حرفاشون ب ی ورت بمال والا ...من داخل ی خونم باهاشون گاهی حرفم میشنوم انگار ن انگار برام اهمیت نداره ....پسر شوهرت تقصیری نداره ازون کینه بدل نگیر اونم نبود باز اونا نیش خودشونو میزدن 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
شوهرت طرف کیه

طرف من🙁خودش میگ مامانم توجه نکن حرف داستان زیاد میگ

تازه میگ زن سابق شوهرم کمکش میکرد اینا شوهرم گف والا کارای خودشو خدمتکار انجام میداد هرهفته 

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
اسی یچیزی میگم ک اصلا قصد سرزنش کردنت و کلا قصد بدی ندارم . فقط میخوام بدونم چرا زن ی مردی شدی ک زنش ...

درسته میگید قصدتون بد نیست ولی تو دل اش را خالی میکنید الان این صحبت ها را کردید یعنی پشیمون بشه و طلاق بگیره دیگه انتخابش را کرده باید زندگی اش را بسازه

خدایا شکرت

فقط باید خودت را قوی بکنی من تجربه ام از شما خیلی بیشتره بیست شاله ازدواج کردم به این نتیجه رسیدم گل ...

من اصن خودمو نمیگیرم چیزیم نمیگم ولی حرفای هرروزش ینی غیرممکن بیاداینارو نگه

انتخابم درست جانم خونم کلا مجزاس ولی حیاط پدرشوهرم بیش از ۱۰۰۰متر و بین ما جاریم مادرشوهرم تقسیم هرک ...

مادرشوهرت خیلی اذیتت داره می‌کنه بچتو قبول نداره شوهرتم کاشکی پشتت بود لااقل جلو دهن مادرشو میگرفت

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
درسته میگید قصدتون بد نیست ولی تو دل اش را خالی میکنید الان این صحبت ها را کردید یعنی پشیمون بشه و ط ...

میفهمم حرف شمارو ولی خب ب نظر ی کاربر تو ی سایتعمومی ک طرف نمیاد طلاق بگیره . من واقعا برام سواله ک چرا 🙁

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
غلط کرده زنیکه بیشعور. همشون همینن خودشون رو با ما مقایسه میکنند کاش میشد قبل دنیا اومدن بچه ات ازون ...

نمیتونم برم خونه مامانم۶ساعت راه منم استراحت مطلق😔

الان مشکل شوهرش نیست کنار شوهرش و پسر بزرگش خوشحال و این یعنی انتخابش درسته  اون پیر زن یه چیز ...

خانواده تو زندگی خیلی خیلی مهمه مادرشوهر بد باعث میشه روان و عصاب آدم بهم بریزه

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده