2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 62 پست
طرف من🙁خودش میگ مامانم توجه نکن حرف داستان زیاد میگ تازه میگ زن سابق شوهرم کمکش میکرد اینا شوهرم گ ...

زن سابق اذیت می کنه

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

خانم هاي الان با قديم خيلي فرق دارن، خانماي قديمي قوي بودن، تغذيه شون سالم تر بوده، به صورت طبيعي و راحت باردار ميشدن

نه مثل ما نسل جديد كه با هزارتا دكتر و دارو و درمان بچه دار ميشيم

خب معلومه از بس ضعيف هستيم و غذاها ناسالم

استرس هاي مالي، شغلي و… داريم ، الودگي هوا و اين همه سربي كه توش هست و حتي تنفس مون هم واسه جنين ضرر داره نميتونيم مثل نسل قديم باشيم

چرا اين مادرشوهرا توقعات شون اينجوريه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یچیزی میگم ک اصلا قصد سرزنش کردنت و کلا قصد بدی ندارم . فقط میخوام بدونم چرا زن ی مردی شدی ک زنش ...

۲۵ام ن اصن همسرم بد نیس حیاطمون ۱۰۰۰خورده مترع هرکی توخونه خودشه ولی مادرشوهرم کلا این مدلیه

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
۲۵ام ن اصن همسرم بد نیس حیاطمون ۱۰۰۰خورده مترع هرکی توخونه خودشه ولی مادرشوهرم کلا این مدلیه

بیخیالش اصن نرو پیششون ی چنبار جوابشو بده ک فک نکنه بی سر زبونی ک هرچی خواست بگه

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
مادرشوهرت خیلی اذیتت داره می‌کنه بچتو قبول نداره شوهرتم کاشکی پشتت بود لااقل جلو دهن مادرشو میگرفت

جلوشوهرم هیچی لام تاکام حرف نمیزنهههه اصلااا شوهرم خیلی پشتمو دارع

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
خانواده تو زندگی خیلی خیلی مهمه مادرشوهر بد باعث میشه روان و عصاب آدم بهم بریزه

شوهرم اصن حرف مامانش براش مهم نیس 

الان هردفع دستم درحد ۳تومن ک پول میاد میرم ی تیکه طلا میخرم کلی طلای ریز دارم اون دفع میگف این زن زندگی نیس همش برای خودش طلامیخرع😐

خانم هاي الان با قديم خيلي فرق دارن، خانماي قديمي قوي بودن، تغذيه شون سالم تر بوده، به صورت طبي ...

بخدا کلی توی فشارمالی هستیم نمیفهمن بخدا الان پول لازم داریم نداریم 

پدرشوهرم دید بچه هاش پول لازم دارن زمین فروخت قرارپول بهمون بدع مادرشوهرم دارع سکته میکنه

اوه اوه پس بگو مامانت بیاد پیشت بمونه که زنیکه نتونه اذیتت کنه

اینارو جلو مامانم گف😐😐😐مامانم اینجاس بنده خدا این زن پرو جلو مامانمم مراعات نمیکنه

به نظرمن بزار هر چی میخواد بگه بگه ،از یه گوش بشنو از یه گوش دیگه رد کن بره  حوصله داری میخوای ...

۱سالم نشده شوهرم ۳۶ من ۲۵