2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒🥴

1199 بازدید | 62 پست

سلام دوستان

منوهمسرم ازدواج مجددمون همسرم ی پسر۱۳ساله دارع ک باخودمونه پیش مادرش نمیرع بقول خودش ازش بدش میاد

من الان باردارم استراحت مطلقم چون سقط داشتم ی سری مشکلات دیگ  بعدهرروز مادرشوهرم میاد هی میگ من ۱۰تازاییدم مث تونبودم کلی کارمیکردم خلاصه مخ منو تا ...نمیرع 

بعداون روز ازتو حیاط شوهرم میوه چید ۳تاداد پسرش ۳تااورد واس من بعدپسرش هی میگف بابا بدع ب من اونم میگف تو داری نمیدم بعدبازشوهرم گف بیا یکی دیگ بگیر بچش گف ن نمیخام لج بازی میکرد بد رفتار میکرد یهو شوهرم گف کوفت بخور

البته کلا پسرم شوهرم شوخی میکنن میخندن

مادرشوهرم روی پله بود ب شوهرم جلو مامانم گف اونی ک مبیری بخورع کوفت بخور مگ اون بچه فک کردی چیه بدردت نمیخورع پسرت ک بدردت میخورع خلاصه کلی منت دیگ گذاشت 😑بعدمن ۱۵روز بیرون نرفتم حتی توی حیاط اون لحظه توی خونه مادرشوهرم پیش پدرشوهرم بودم چون دلم براش تنگ شده بود رفتم دیدنش 

واقعا ازش ناراحتم تاهرچی میشه میاد هی میگ من ۱۰تازاییدم اخ نگفتم یا میگ این بچه بدرد نمیخورع خب بچم ناراحت میشم🥲💔همش میگ ما کلی نوه داریم دیگ نمیخاییم همینا بسه😔

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

ماباهم توی ی حیاطیم چون خیلی بزرگ هرکدوم ی گوشه اییم جاریمم همینجاس اونم از دستش درامون نیس 

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن عزیزم خدا اینا رو مثل ته خیار تلخ افریده مادرشوهرمنم سر بارداریم خون به جیگرم کرد تازه من تا روز اخرم خرید وکارامو خودم کردم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
زنکه روانی اه مادرشوهرا احمقن

خیلی ناراحتم واقعا 🥲💔بین نوه هاش بچه من فرق میزارن 

ولش کن عزیزم خدا اینا رو مثل ته خیار تلخ افریده مادرشوهرمنم سر بارداریم خون به جیگرم کرد تازه من تا ...

بخدا مامانم اومد دارع کارامو میکنه😔💔

بی تفاوت باش نسبت بهش هرچی میگی هیچی نگو فقط لبخند بزن،از اوناست که همش حرف میزنن

دقیقا اصن انگار نمیتونه خفه خون بگیرع حالا دخترخودش تا کل ۹ماه استراحت مطلق بود کلی نی نی ب لالاش میزاشتن