2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 62 پست

بهش بگو مگه برا تو بچه میارم که میگی کلی نوه داریم دیگه نمیخوام... بگو برا خودم بچه میارم برا شوهرم. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو مگه برا تو بچه میارم که میگی کلی نوه داریم دیگه نمیخوام... بگو برا خودم بچه میارم برا شوهرم. ...

بخدا بغضی میشم هیچی نمیگم ولی حقش این نیس

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

از مادرشوهرای گاو صفت قدمیه که توسال یا حامله بودن یا زاییده بودن  

ولش کن فکر نکن ازدواج دومی میتونن هر رفتاری باهات داشته باشن 

وقتایی که شوهرت نیست هرچی گفتن جوابشونو بده

شوهرت بودنی فقط سکوت کن اگه گلایه ای کردن پیش شوهرت بهش بگو من که همیشه ساکتم اینان که حرف و حدیث درست میکنن 

بعد چند وقت درست میشه

الانم بفکر خودت باش ببین دکترت چی میگه از خودت و بچت مراقبت کن ان شالله تو دلیتو به سلامتی بغل بگیری

با حرف یه عده نفهم به خودت استرس نده اون بچه تو شکمت چه گناهی کرده

دقیقا اصن انگار نمیتونه خفه خون بگیرع حالا دخترخودش تا کل ۹ماه استراحت مطلق بود کلی نی نی ب لالاش می ...

عزیزم او از جای دیگه داره میسوزه 

تو فقط مهر محبتت به شوهرت بیشتر کن 

بازم میسوزن موردی نداره

عزیزم او از جای دیگه داره میسوزه  تو فقط مهر محبتت به شوهرت بیشتر کن  بازم میسوزن موردی ...

بخدا خودشم گاهی میگ 

پدرشوهرم میخاس بیاد پیشم بهش گف بود مگ پدرتواومد دیدنم ک تومیری دیدن عروست

پدرشوهرم واقعا خالصانه دوسم دارع استراحتم ایقدع دلش میسوزه 

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
بخدا خودشم گاهی میگ  پدرشوهرم میخاس بیاد پیشم بهش گف بود مگ پدرتواومد دیدنم ک تومیری دیدن عروس ...

عقده ای و حسود تشریف دارن 

به خودت نگیر 

زیاد حسابش نکن بزار تو حال خودش باشه به وقتش منتتم میکشه

شما که ازدواج دومته چرا همیچین ازدواجی و قبول کردی چرا با مادر شوهر ی جا داری زندگی می‌کنی کسایی که تو زندگی اول شکست میخورن باید تو دومی خیلی زرنگ باشن انتخاب درست کنن. 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

فقط باید خودت را قوی بکنی من تجربه ام از شما خیلی بیشتره بیست شاله ازدواج کردم به این نتیجه رسیدم گلایه نباید کرد چون عکس جواب میده به شوهرت هم نگو باز نتیجه نمیگیری . فقط باید فاصله حفظ بشه و با شوهرت صمیمی بشی که هوات را داشته باشه

خدایا شکرت

زنهای قدیمی بدبختی زیاد کشیدن به شدت کمبود محبت دارن ، یه عده کنار میان یه عده سر بقیه خالی میکنن ا ...

آره به نظر منم حتما میگه چرا مادرش میاد کارش رو میکنه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

عجبا چه آدم بی وجدان و زبون تلخیه 

بی خیال اسی بچت برا خودت و پدرش و داداشش عزیز باشه میخوام صد سال سیاه پیر زن نخوادش

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد