2777
2789
عنوان

پشیمونی از به اجرا گذاشتن مهریه

10649 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من پشیمون شدم الانم بابام همش اصرار ک برم از حقوقش کسر کنم یک چهارم 

اما وکیلم میگه صبر کن مشکلت حاد نیست

قبلشم به اصرار بابام مهریه گذاشتم اجرا 

چی کار کنم الان دلم میخواد صبر کنم... 

وکیلم میگه برو پرونده رو مختومه کن 

اگر مختومه کردم شوهرم پر رو نمیشه بعد اون وقت بعد از 6 ماه اون برگه اعتبار داره؟ 

اگه چیزی ب نامش باشه

شک نکن بلافاصله همه چی زده میشه ب نام خانوادش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی کاری کردی باباتم ک پشتته تا تهش برو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اول ببین مشکلت چیه؟؟؟ارزش داره؟؟؟واقعا قصد جدایی داری یا ترسوندن شوهرت؟؟؟یکی از اقوام ما سر یه موضوع مسخره قهر کرد و سریع برای حقوق و مهریه و توقیف اموال اقدام کرد.بعد که پخش شد تو فامیل و علت قهرش هم پخش ابروشون رفت و خودشون همش پیغام میدادن یه بزرگتر بیاره بیاد دنبال زنش و رفتن شکایت پس گرفتن.

وکیلم میگه صبرکن حیف زندگیت هست سر مسله الکی از هم بپاشه بنده خدا میگه 6 ماه صبر کن اگر خبری نشد از ...

تایپینگ هاتو خوندم ،چه صبری عزیز شوهرت رسما اعلام کرده  گفته نمیخوامت پولتو هم مشخص کرده از گفته هاتم مشخصه سرو گوشش جنبیده ،خودتو علاف نکن

چرا پشیمون شدی؟واقعا راهی هست برای برگشت به زندگی؟همسرت رک گفته نمیخوامت از خونه بیرونتوکراه چطور میخوای برگردی؟ قبولش میکنی؟ مطمئنی اون دوباره تو رو میخواد؟بشین فکراتو بکن ببین اگر واقعا دیگه این زندگی پا نمیگیره برو مهرتو از حقوقش کسر کن بعدم زودتر جدا شو تا کی میخوای حرص بخوری فکر و خیال کنی بلاتکلیف بمونی؟

چرا پشیمون شدی؟واقعا راهی هست برای برگشت به زندگی؟همسرت رک گفته نمیخوامت از خونه بیرونتوکراه چطور می ...

وکیلم میگه صبر کن پشیمون میشه میگه نکشونش دادگاه میگه ک برا زندگیت تلاش کن