2777
2789
عنوان

کج شدن جمجمه نوزاد به یک سمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 79 پست

[QUOTE=296669724]عزیزم دقیقا دکتر چیگفت بهت مشکلش چی بود بلاخره هرمشکلی یه اسمی داره بزنیم نت عکساشو ببینیم

[/QUاگر مشکل منم همینی که پاییز میگه باشه ، چکار کنم ؟؟؟؟ خیلی ناراحت شدم خدا خودش بخیر بگذرونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش اینه بزنید داخل نت بخونید

اینه🙄

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چون من پارسال بچمو عمل کردم و خیلیارو دیدم داخل بیمارستان نام کاربریمم فراموش کردمو بخاطر این خانوم ...

والا پسر من شونزده سالشه از اول که به دنیا اومد یک طرف سرش صاف بود یک طرف گرد هر دکتری هم که بردم  دور سرش رو گرفتن وگفتن طبیعیه الان هم بزرگ شده نه فرم صورتش کج شده نه چیزی پیش اومده خدا رو شکر این بنده خدا رو نترسونین حالا یک ویزیت متخصص ببرن بد نیست ولی با قطعیت از عمل جمجمه حرف میزنید ادم میترسه

[QUOTE=296669724]عزیزم دقیقا دکتر چیگفت بهت مشکلش چی بود بلاخره هرمشکلی یه اسمی داره بزنیم نت عکساشو ...

اصلا نگران نباش یخدااینقدرسرپسرم کج بود میگفتن درست نمیشه چرا درست نخوابوندی بچه رو وفلان

اصلا تلاشم نکردم برای درست شدنش خودش خوب شد بخدا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

[QUOTE=296669881]عکس پسرمو ک نه نمیفرستم اینجا ولی کلاهشو کیفرستم ک ۶ماه بعداز عملش گذاشتم سرش [/QUOTEعزیزم کلاه میخوایم چیکار ماکه نگفتیم دروغ میگی

عکس پسرمو ک نه نمیفرستم اینجا ولی کلاهشو کیفرستم ک ۶ماه بعداز عملش گذاشتم سرش 

حالا چی میشه بفرستی،عکس سرشه دیگه،پسر منم سرش خربزه ایه میخوام ببینم مثل پسر شماست؟؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

ایناکه تونته فرق داره یکم

پیشونی به بالاست سرش کج نیست