سلام بچه ام دوماه و نیم هستش، الان که توجه کردم یک سمت سرش به اون سمت متقارن نشده و از پشت کله اش کاملا مشخصه کج شده، راهکار بدید چکار کنم خوب بشه؟؟؟؟ اصلا کسی اینجوری بوده نوزادش ، خوب شده یا نه؟؟؟ خیلی ناراحتم برای سرش، چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
چون من پارسال بچمو عمل کردم و خیلیارو دیدم داخل بیمارستان نام کاربریمم فراموش کردمو بخاطر این خانوم ...
والا پسر من شونزده سالشه از اول که به دنیا اومد یک طرف سرش صاف بود یک طرف گرد هر دکتری هم که بردم دور سرش رو گرفتن وگفتن طبیعیه الان هم بزرگ شده نه فرم صورتش کج شده نه چیزی پیش اومده خدا رو شکر این بنده خدا رو نترسونین حالا یک ویزیت متخصص ببرن بد نیست ولی با قطعیت از عمل جمجمه حرف میزنید ادم میترسه
[QUOTE=296669724]عزیزم دقیقا دکتر چیگفت بهت مشکلش چی بود بلاخره هرمشکلی یه اسمی داره بزنیم نت عکساشو ...
اصلا نگران نباش یخدااینقدرسرپسرم کج بود میگفتن درست نمیشه چرا درست نخوابوندی بچه رو وفلان
اصلا تلاشم نکردم برای درست شدنش خودش خوب شد بخدا
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂