2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 246 پست

بیخیال لوبیا موبیا ..ادمین سالمه فقط؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالم جدی بود   دوتا کنار یکی وسط خب کدومش      

دوتا کناری

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بیخیال لوبیا موبیا ..ادمین سالمه فقط؟

یا از خنده غش کرد

یا از شدت درد 

🤣🤣🤣

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
منم هیچوقت نتونستم این حجم از بی عدالتی بر علیه جنس مونث رو هضم کنم 

من گذشته روکارندارم اما واقعا الان توی جامعه می بینم یه جاهایی علت تبعیضات خودزناهستن یعنی علت درجه ۲حساب کردن زن وجودزنانی هستن که تفکرات غلط دارن وبه جامعه تزریق می کنن

سوالم جدی بود   دوتا کنار یکی وسط خب کدومش      

من وسط چیزی ندیدم ..شما فکر کنم اناتومی زن و مردو قاطی کردی 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
این تاپیک هم رفت تو عجیبترین ها

عمل لابیا،با داس در منزل بدون هزینه 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بگو خب جدی با این که متاهلم و بچه دارم ولی خطم کوره تو این موارد 

هیچ حرفی نمیتونم بزنم جز اینکه خدا قسمتت کنه تا خودت تجربه ش کنی 🤢🤢🤢🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نترکم صلواااات 🥵🥵🥵🥵

کاربر سال 98 هستم
یا از خنده غش کرد یا از شدت درد  🤣🤣🤣

😂😂😂😂