2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 246 پست
خب برا تغییرات هورمونی بلوغه که اینطور میشه .اما ارثیه دیگه که ایا هورمون اثر میذاره روش یا نه .

من از بچگی چپیه بلند بود

راستی کاملا کوتاه

بعد بلوغم همونه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بزار این دهن بسته بمونه 🤣🤣🤣🤣🤣

بگو خب جدی با این که متاهلم و بچه دارم ولی خطم کوره تو این موارد 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
خب برای چی میبریدن 

برای اینکه به دنبال شهوت نباشن به خطا نرن خیانت نکنن

تهمت نالایقی بر ما زدی رفتی؛ قبول //                                                          در پی لایق برو ماهم تماشایش کنیم!//
 راست میگی چقدر من منحرف بودم      

کاهو بخور و دوش آب سرد 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

نکنی این کارو

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش